Love & Reality
Orpheo Krolis Liessinde Ferrier Temptation Island VIPS

Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier in Temptation Island VIPS

Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier doen mee aan Temptation Island VIPS. Het stel gaat hun relatie op de proef stellen en maakt halverwege het seizoen hun opwachting als vervangers van Channah Koerten en Quentin Jarrett.

Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier in Temptation Island VIPS

Orpheo Krolis is een 24-jarige Amsterdammer met een positieve blik op het leven. Hij werkt als bevoegd personal trainer namens Nike en heeft zijn eigen merk Mr. Fit With Me in zijn geboortestad opgestart. Vroeger heeft hij ook nog eens gevoetbald. Orpheo heeft dan ook een behoorlijk afgetraind lichaam. Dat afgetrainde lichaam zet hij ook regelmatig in tijdens zijn bijbaan als model.

Wat dat betreft sluit hij perfect aan bij zijn vriendin Liessinde. Zij is ook werkzaam in de sportschool en bouwt aan haar merk met een de niet geheel onverklaarbare naam Miss. Fit With Me. Liessinde doet net als haar vriend ook klusjes als model. We hebben te maken met een uiterst sportief, gezond en mooi koppel, dus.

Orpheo en Liessinde vervangers van Channah Koerten en Quentin Jarrett in Temptation Island VIPS

Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier zijn overigens pas vanaf de helft van het seizoen te zien in Temptation Island VIPS. Dan vervangen de fitnessgoeroes namelijk Channah Koerten en Quentin Jarrett, die terug naar huis moesten omdat Channah in verwachting bleek te zijn van haar vriend. Dat is logischerwijs tegen de huisregels van RTL in.

Wij zijn razend benieuwd of dit voor het publiek nog onbekende koppel zich een baan door het oerwoud der verleiding kan gaan knokken. Alvast succes, Orpheo en Liessinde!

Lees ook: ‘Zijn Orpheo en Liessinda na Temptation Island VIPS nog samen?’