Love & Reality

Fabrizio Tzinaridis en Pommeline Tilliere in Temptation Island VIPS

Fabrizio Tzinaridis en Pommeline Tilliere gaan hun liefde op de proef stellen in Temptation Island VIPS. De twee zijn beiden al bekend van reality-series, maar willen nu eens gaan testen hoe sterk de liefde tussen hen eigenlijk is.

Fabrizio Tzinaridis en Pommeline Tilliere in Temptation Island VIPS

Fabrizio Tzinaridis is in 1982 geboren in het Belgische Houthalen. Zoals zijn naam al doet vermoeden heeft hij bovendien Griekse roots. Zijn televisiedoorbraak maakte de goedlachse spierbundel in Temptation Island 2018, waaraan hij meedeed als verleider. Hij richtte toen zijn pijlen op Daniëlle, die aan het avontuur begon als de vriendin van Mezdi.

Uiteindelijk ging Daniëlle niet overstag, terwijl verleider Fabrizio zelf juist helemaal in love was geraakt met de blondine. Zo barstte de tattookoning eens in huilen uit omdat Daniëlle niet volledig op zijn avances inging. Het kwam Fabrizio op veel kritiek te staan, want ‘zo hoort het spelletje toch niet gespeeld te worden als verleider?’

Fabrizio en Pommeline als verleiders in Temptation Island

Gelukkig vond de zachtaardige Fabrizio later in Pommeline alsnog zijn grote liefde. De twaalf jaar jongere blondine had een jaar eerder, in Temptation Island 2017, nog veel indruk gemaakt met haar optreden als verleidster. Zij kreeg deelnemer Merijn namelijk zover.

Het leverde de bekende kus in het zwembad op, waarbij ze vervolgens samen hun middelvinger naar de camera (bedoeld voor Lisa, de vriendin van Merijn) opstaken.

Fabrizio en Pommeline krijgen eigen serie: I Love You Tattoo

Na hun televisiedoorbraak vonden ze dus de liefde bij elkaar. Later begonnen ze hun eigen serie op Videoland: I Love You Tattoo, waarin ze beiden een deelnemer gaan tatoeëren. Ook namen ze zelf eens deel aan Just Tattoo of Us Benelux, op MTV: daarin kiezen ze een schokkende tattoo voor elkaar.

Het powercouple gaat nu dus zijn rentree maken in Temptation Island, maar dit keer als koppel, en niet als verleiders. Kunnen zij hun voormalig-collega’s weerstaan? Dat gaan we vanaf 27 juni 2019 zien op Videoland, in Temptation Island VIPS.

Lees ook: Zijn Fabrizio en Pommeline nog samen na Temptation Island VIPS?

 

https://www.instagram.com/p/BmnfrAVCbYB/