Love & Reality

Quentin Jarrett en Channah Koerten in Temptation Island VIPS

Quentin Jarrett en Channah Koerten doen mee aan Temptation Island VIPS. De twee maakten eerder al naam en faam in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 3. Het is van korte duur, want Channah blijkt zwanger.

Quentin Jarrett en Channah Koerten in Temptation Island VIPS

Channah Koerten behoorde tot de originals van Ex on the Beach Double Dutch seizoen 3. Al in de tweede aflevering kwam haar ex Quentin Jarrett uit de zee lopen als verrassing, en nadat de getinte womanizer het kort had aangelegd met onder meer Jamecia kwamen de twee uiteindelijk weer terug bij elkaar.

De herboren liefde zette ook ná EOTB door, en dus besloten de tortelduifjes die liefde nu eens flink op de proef te gaan stellen met een deelname aan Temptation Island VIPS.

Quentin Jarrett en Channah Koerten verdwijnen uit Temptation Island VIPS

Al snel na de bekendmaking van hun deelname werd echter bekend dat de twee halverwege de opnames op een eiland nabij Thailand terug naar huis zijn gestuurd. Er werd namelijk ontdekt dat Channah naar verluidt in verwachting was van haar Quientin, terwijl ze dit niet hebben aangegeven bij de screening van de cast.

Vrouwen die in verwachting zijn van een kind mogen logischerwijs niet deelnemen aan de reality-serie, en derhalve werden ze vervroegd op de terugvlucht naar Nederland gezet.

Channah Koerten zwanger van Quentin Jarrett

RTL schreef erover in een officieel statement: “Tijdens de opnames in Thailand heeft deelneemster Channah verteld dat zij in verwachting is van haar vriend Quentin. Zowel RTL als producent Zodiak waren hiervan vooraf niet op de hoogte en hebben samen met het koppel besloten de deelname vroegtijdig te stoppen. Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje.”

Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier vervangen Quentin en Channah in Temptation Island VIPS

Quentin Jarrett en Channah Koerten werden door de programmamakers halverwege de opnames daarom vervangen door het koppel Orpheo Krolis (net als Quentin trainer in de sportschool) en zijn liefje Liessinde Ferrier.

Lees ook: ‘Zijn Quentin en Channah na Temptation Island VIPS nog samen?’