Love Island

Is het nu dan helemaal over met de vriendschap tussen Aleks en Seba?

De eerste editie van Love Island in Nederland en België leverde maar liefst vier gelukkige liefdeskoppels op. Maar van verdere vriendschap is lang niet tussen iedereen sprake.

Aleksandra en Rowéna volgen Sebastiana niet meer op Instagram

Zo lijkt het erop dat verliezend finaliste Sebastiana inmiddels definitief afstand heeft genomen van alle andere meiden uit de Love Island-villa. Het Instagram-account Love Island Roddels merkt namelijk op dat Aleksandra en Rowéna op het social medium niet langer tussen de lijst met volgers van Sebastiana staan, en omgekeerd geldt hetzelfde.

Ook hun vriendjes Denzel en Stenn volgen Sebastiana niet meer op Insta. Het lijkt er dus op dat er definitief gebroken is tussen Sebbie en de rest.

Seba: ‘Ik hoef geen mediavriendinnen’

Dat komt overigens niet geheel onverwachts, want onlangs zei de Belgische brunette al dat ze alleen nog heel soms met Aleks sprak: “Voor de rest hoor ik niemand echt meer. Maar dat hoeft ook niet per se. Ik hoef geen mediavriendinnen, ik ben blij met mijn vijf echte.”

“Contact moet van twee kanten komen.. Dat betekent: ik stuur, jij antwoordt, wij spreken af. En dat is niet het geval. Ik snap het: iedereen heeft zijn leven en iedereen is druk/ Maar een ‘Hey, hoe gaat ie?’ is volgens mij niet teveel gevraagd”, zei Sebastiana op haar Instagram Stories. Spijtig!