Love & Reality

Denzel Slager maakt entree in Love Island

Denzel Slager heeft zijn entree in Love Island gemaakt in aflevering 3. Kijkers konden na de tweede aflevering al stemmen met welke dame uit de villa op Gran Canaria Denzel moet daten. Aan hem is de taak om vóór de aanstaande herkoppeling een dame voor zich te winnen.

Denzel Slager in Love Island

Denzel Slager is te zien in Love Island. In de derde aflevering mag Denzel gelijk op date: met welke van de dames beslist het thuisfront, door middel van stemmen via de app. Denzel is 26 jaar en zoekt na een voetbalprofcarrière van ruim 10 jaar nu weer een geliefde.

Denzel voetbalde in de jeugd van Zeeburgia, sc Heerenveen, AZ, FC Utrecht en RKC, alvorens hij in 2014 vanuit Waalwijk naar Engeland verhuisde. Daar ging hij op het derde niveau van het land spelen bij Coventry City. Het avontuur bij Coventry duurde echter maar één jaar, waarna Denzel koos voor de OC Blues FC in Amerika.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The game is on! Denzel en Vinnie zijn klaar om de villa in te gaan 😏#loveisland #thegameison

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Denzel Slager oud-profvoetballer

Later speelde Denzel ook nog voor het tweede elftal van de nationale grootmacht LA Galaxy, waar onder meer David Beckham en Zlatan Ibrahimovic in de hoofdmacht hebben gespeeld, alvorens Denzel in 2017 besloot zijn kicksen aan de wilgen te hangen en terug te keren naar Nederland.

Zijn teller is uiteindelijk blijven staan een veertien wedstrijden in de Eredivisie (één doelpunt). Nu wil Denzel dus op het gebied van liefde ook gaan scoren. De voormalig rechtsbuiten, geboren in Amsterdam en drager van roots op Curaçao, is een goedlachse spierbundel en houdt wel van ‘vrouwen met wat rondingen’. “Niet te groot, lekker een handje vol. Dat mag bij mij wel!”

Denzel wil in Love Island toeslaan met een ‘slide’ op het juiste moment

Denzel, liefhebber van de Tango-dans, krijgt veel aandacht van vrouwen, zo claimt hij zelf, maar de ware zat er nog niet tussen. “Als ik vrouwen verleid in de club, dan wacht ik eerst af, kijk ik toe, en op het juiste moment gooi ik er een ‘slide’ in. Ik heb hele leuke periodes achter de rug, maar nu ben ik ready.”

Succes, Denzel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finally found a place to get my full body “wall ball” exercises in! 🤪

Een bericht gedeeld door Denzel (@denzelslager) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Feels good to be back on the field! 🙏🏽⚽️

Een bericht gedeeld door Denzel (@denzelslager) op