Sebastiana Manuela Istrate doet mee aan Love Island

Sebastiana Manuela Istrate behoort tot de tien singles die meedoen aan Love Island. De 23-jarige Belgische schoonheid hoopt er een man aan de haak te slaan die haar enigszins in toom kan houden.

Sebastiana Manuela Istrate in Love Island

Sebastiana Manuela Istrate is 23 jaar en geboren in Antwerpen, waar ze aan de plaatselijke universiteit heeft gestuurd. Inmiddels woont ze in Aartselaar, maar ze werkt nog wel in Antwerpen: als serveerster in de Bocadero Waagnatie, een lounge- en tapasbar. In haar vrije tijd gaat ze graag reizen, stappen en doet ze fotoshoots.

Maar liever gaat ze haar vrije tijd zo snel mogelijk spenderen aan een leuke vent. Ze is immers al ruim vier jaar vrijgezel. “Ik denk dat dat wel aan mij ligt: ik ben namelijk een beetje gek. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan steunen.”

Sebastiana op zoek naar een man die haar kan afremmen

Wel is het belangrijk dat haar toekomstige partner soms ook streng kan zijn: de eigenwijze en betweterige Sebastiana probeert namelijk altijd gelijk te krijgen, ook als dat niet zo is.

Haar vriend moet haar zo nu en dan op haar plek kunnen zetten: jaknikkers kunnen verder zoeken. Verder hoeft Sebastiana niet perse een enorm gespierde kerel aan haar zijde, en met bad boys heeft ze het na meerdere fiasco’s ook wel gehad. Andere afknappers zijn: stinken, grote ego’s en een hoog ‘fuckboy-gehalte’.

Voor Sebastiana is Love Island ook gelijk een mooie persoonlijke uitdaging. “Ik hoop dat ik mijzelf een beetje open kan gaan stellen. Ik weet wat ik verdien en wat ik zelf breng, dus ik verwacht ook vaak het beste. Ik hoop dat ik mijn lat een beetje later ga weten te leggen.”

Hard to get spelen is de beste tactiek bij Sebastiana

Ongetwijfeld gaan mannen proberen over die lat heen te stappen. Wat is de beste tactiek bij Sebastiana? “Ik weet dat het heel slecht is, maar ik vind het echt leuk als een man een beetje hard to get is. Ik heb heel vaak ja’s gekregen, dus ik vind het leuk als ik echt voor iemand moet werken.”

Werk aan de winkel dus voor Sebastiana Manuela Istrate in Love Island 2019!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

She never seemed shattered, she was a breathtaking mosaic of the battles she won

Een bericht gedeeld door Sebastiana Manuela Istrate (@bbabbygyal) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It was all a dream

Een bericht gedeeld door Sebastiana Manuela Istrate (@bbabbygyal) op