Love & Reality
Stenn De Backer Love Island

Stenn De Backer kandidaat Love Island

Stenn De Backer doet mee aan Love Island. Stenn is negentien jaar oud en weet precies waar hij naar zoekt. Het probleem is alleen dat hij buiten de villa nog geen leuke jongedame is tegen gekomen. Met zijn deelname aan Love Island hoopt hij nu toch een leuke dame tegen te komen.

Stenn De Backer kandidaat Love Island

Stenn De Backer doet mee aan Love Island. In het dagelijks leven is hij werkzaam in discotheek Roxy. Hij lijkt dan ook zeker niet vies te zijn van feestjes. Stenn vindt het echter ook belangrijk om goed in shape te zijn en omschrijft zichzelf als een echte fitness freak. Hoe hij die hobby in de villa bij gaat houden, is nog even afwachten.

In Love Island lijkt Stenn het sowieso druk te krijgen met andere bezigheden. De negentienjarige jongeman uit Antwerp doet vanaf de allereerste aflevering mee aan Love Island en moet proberen het perfecte koppel te vormen met één van de vrijgezelle dames die ook in de villa terecht komt. De laatste jaren is het voor Stenn nog niet zo goed in de liefde en het is de vraag of dat in Love Island gaat veranderen.

Relaties Stenn De Backer

Stenn De Backer is tot op heden niet honkvast gebleken wat betreft zijn liefdes. Hij is inmiddels alweer een jaar single, maar ook daarvoor heeft hij nooit echt stabiele relaties gehad. “Het waren eerder knipperlichtrelaties. Die week dan wel, die week dan niet. Omdat ik nog niet de juiste ben tegen gekomen.”

Iets wat lastig is voor iemand die juist precies weet wat hij zoekt. “Ik vind het belangrijk dat een vrouw altijd zichzelf is. Die loyaal is, een beetje kan lachen. Meisje die aandacht willen van iedereen, daar heb ik het niet voor. En meisjes die direct beginnen te roepen of met dingen te gooien of verbaal ineens ontploffen daar kan ik ook niet tegen. Als je gewoon rustig blijft, kun je met elkaar spreken. Dan komt het goed.”

Stenn De Backer valt op brunettes

Stenn weet ook op het gebied van het uiterlijk precies waar hij naar op zoek is. “Ik heb niet echt een type, maar ik heb gemerkt dat ik vaker naar brunettes ga.” Iets waar hij eerder nog niet echt voor uit durfde te komen. “Ik heb altijd gezegd dat ik een blondine wil als vrouw, met blauwe ogen. Zodat ik kinderen krijg met blauwe ogen en blond haar. Maar het is me opgevallen dat ik altijd op brunettes val.” Daarnaast moet zijn nieuwe vlam iets kleiner zijn dan hij en vindt hij het niet erg als ze tatoeages heeft.

In Love Island is Stenn, die bevriend is met Rode Duivel Radja Nainggolan, niet van plan om liefde af te dwingen. “Ik wil dat het spontaan komt en niet geforceerd. Dan gaat dat sowieso niet. Als ik spontaan iemand leuk vindt en diegene mij ook, dan kunnen we eraan werken.” Zijn grote troef om de dames te verleiden, zijn zij blauwe ogen. Of dat ook werkt bij één van de dames in Love Island, zien we vanaf maandag 27 mei.