Love & Reality

Aleksandra Jakobczyk doet mee aan Love Island

Aleksandra Jakobczyk is één van de beginnende deelnemers aan Love Island. De knappe blondine gaat in de villa op Grand Canaria op zoek naar haar ware liefde. Uit de finale blijkt dat Aleksandra die zeker gevonden heeft. Ze kende heel wat ups en downs in de villa, maar verloor haar hart uiteindelijk aan voormalig voetballer Denzel Slager. Met hem won Aleksandra de finale én heeft ze de ware liefde gevonden. Want toen ze de keuze had uit 25.000 euro of de liefde, besloot ze voor het laatste te kiezen. Daarmee deelden Denzel en Aleksandra de hoofdprijs.

Aleksandra Jakobczyk in Love Island

Aleksandra Jakobczyk is woonachtig in het Belgische Sint-Niklaas, maar zoals haar naam al doet vermoeden heeft ze ook Poolse roots. Ook heeft ze wortels in Italië. Aleksandra is 24 jaar en inmiddels al ruim twee jaar single. Daar hoopt ze in Love Island dus verandering in te kunnen brengen.

Aleksandra heeft Orthopedagogie – toegepaste jeugdcriminologie gestudeerd aan de Karel de Grote Hogeschool in Sint-Niklaas. Ze woont op zichzelf en op dit moment nog ver van Denzel vandaan. Uit Love Island bleek echter al dat Denzel bereid is om voor zijn geliefde te verhuizen naar België.

Aleksandra zoekt een grote man

Haar levensmotto is: ‘Always keep an open mind and a compassionate and loving heart.’ Dat lijkt ons alvast een uitstekend uitgangspunt voor haar zoektocht naar liefde op Love Island. Ongetwijfeld zullen de nodige mannen vanwege haar blonde haren en mooie ogen naarstig op zoek gaan naar het sleuteltje voor haar loving heart. En dat bleek ook wel. Werd ze eerst nog gekoppeld aan Matthy, was het uiteindelijk vooral Denzel die écht voor haar viel.

Op het gebied van innerlijk zit het ook wel snor bij Aleksandra. Ze is, zo vindt ze zelf althans, goed in smooth talk en houdt van fysiek contact. Ze valt doorgaans op grote, gespierde mannen, maar merkt ook gelijk op dat ze toch regelmatig met een kleinere man eindigt.

Belangrijk aan het vinden van haar potentiële geliefde vindt Aleksandra dat hij ook werk heeft. Op die manier kunnen zij en haar partner werken aan een toekomst samen. In Love Island heeft Aleksandra echter al bewezen dat ze liefde veel belangrijker vindt dan geld. Ze had er tenslotte in haar eentje vandoor kunnen gaan met de hoofdprijs van 25.000 euro, maar besloot te kiezen voor liefde en het bedrag te delen met haar Denzel.