Love & Reality

Rowéna Verdaasdonk maakt entree in Love Island

Rowéna Verdaasdonk is de volgende extra single die aan boord komt in Love Island. De brunette verscheen in aflevering 7 voor het eerst in de villa op Gran Canaria.

Rowéna Verdaasdonk in Love Island

Rowéna Verdaasdonk heeft de beauty en de brains. Ze is 27 jaar, komt uit Breda maar woont nu in Amsterdam en studeert daar nu rechten op de Hogeschool. Bovendien werkt ze al als juridisch secretaresse bij Taylor Wessing Advocaten, in Eindhoven, en klust ze bij als model en, net als Matthy van Empel, als DJ. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten, voornamelijk hardlopen en fitnessen, om haar body in shape te houden.

Verder wordt Rowéna omschreven als spontaan, grappig, slim, goed gebekt en impulsief. Dat zorgt nog wel eens voor verrassingen: “Ik dóé altijd eerst en daarna denk ik pas na. Soms draait het goed uit, en soms ook niet.”

Rowéna: ‘Een pittige tante die weet wat ze wil’

Ondanks al die pluspunten, opgeteld bij haar blauwe ogen, is ze inmiddels, na twee lange relaties te hebben gehad, al weer drie jaar vrijgezel. Rowéna zoekt een vent die haar ‘tegengas kan geven’. Dat ze geen vriend heeft, valt echter wel te verklaren. “Ik kan iemand leuk vinden, en plots niet meer, omdat hij de verkeerde sokken draagt”, lacht ze. “Ik weet gewoon wat ik wil. Ik ben een pittige tante.”

Haar begin was in ieder geval alvast veelbelovend: Rowéna mocht starten met speeddates van tien minuten, met alle mannelijke deelnemers. Vooral Martin Foru leek wel indruk op haar te maken, al vielen ook Noah Berry en collega-dj Matthy van Empel uitstekend in haar smaak. Het wordt nog spannend wie deze pittige beauty gaat kiezen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

xoxo

Een bericht gedeeld door Rowéna Verdaasdonk (@rowenaverdaasdonk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You were in my dream last night .. ✨

Een bericht gedeeld door Rowéna Verdaasdonk (@rowenaverdaasdonk) op