Love & Reality

Aanwezigheid Chey op reünie valt slecht: “Ik walg er gewoon van”

In de speciale Love Island Reünie-aflevering kwam ook Chey Ciani langs. Maar daar had niet iedereen evenveel zin in, bleek al snel.

‘Ik walg er gewoon van, en ik zal er ook altijd van walgen’

Zo opent Stenn, die lang met Chey gekoppeld was in de villa, het vuur. “Ik heb daarover niets te zeggen. Ik heb mijn ding gezegd in de villa. Ik heb een paar stukjes uit afleveringen teruggekeken, en hoe ze daarin doet.. Ik walg er gewoon van. En ik zal er ook altijd van walgen.”

Zijn vriendin Rowéna vult aan: “Chey heeft mij overal geblokkeerd op de social media, toen ik de villa uitkwam. Verder heb ik haar zelf niets te melden.”

‘Jammer dat Denzel en Aleks het gesprek niet aan durfden te gaan’

Ook Denzel clashte vaak met Chey. “Ik heb ook helemaal niets te zeggen tegen Chey. Ik heb besloten: ‘we zijn de villa uit, mensen die geen toevoeging hebben in mijn leven hoef ik niet meer te spreken. Dat is nu ook het geval.”

En Chey reageert zelf tot slot: “Ik vind het jammer dat zij (Denzel en Aleks, red.) niet het gesprek aan durfden te gaan, want ik ben een open boek. Ze kunnen mij alles vragen, ook waarom ik iets heb gedaan. Zij hebben nu een relatie, waarom moet je dan zo negatief blijven doen?”