Love & Reality

‘Leugen’ Melany irriteert Matthy: “Met dat soort mensen wil ik niets te maken hebben”

Love Island seizoen 2 staat al weer op het punt van beginnen, maar in de special reünie-aflevering op Videoland werd er door de eerste islander nog even teruggeblikt op het eerste seizoen.

‘Ik schrok, maar meer over hoe lullig het voor háár zou zijn’

Zo gaat Matthy, die uiteindelijk de finale haalde met zijn Kelly, in op de ophef rondom hem en Melany. Toen Denzel terugkwam in de villa vertelde hij dat Melany in Nederland had verteld dat ze ‘echt verliefd was geworden op Matthy’, maar laatstgenoemde was toen al voor de charmes van Kelly gevallen.

“Dat is iets wat ik al heb afgesloten. Natuurlijk schrok ik, maar ik schrok meer van hoe lullig het voor háár zou zijn. Want ik had zelf al een beslissing gemaakt. Maar ik ben dan wel zo iemand die zich te veel gaat bezighouden met hoe zíj zich gaat voelen.”

‘Met dat soort mensen wil ik niets te maken hebben’

Toen Matthy zelf ook terug was in Nederland, kreeg hij echter een vervelende verrassing te verwerken. In een vlog vertelde Melany namelijk dat ‘Matthy zijn twijfels had geuit over zijn relatie met Kelly’.

Onzin, benadrukt Matthy. “Ik heb dat zo niet gezegd. Met dat soort mensen wil ik niets te maken hebben. Ik vind dat vervelend en dat is ook de reden waarom ik geen behoefte heb om er nog over te praten.”

Verder zei Melany dat ze wel vond dat ‘Matthy haar een beetje heeft laten zitten’. “Hij is wel een beetje een playboy.”