Love & Reality

Temptation-vrouwen hadden liever ander koppel dan Koen en Deborah weg willen hebben

Chelsy trekt in Temptation Island: Love or Leave veel op met Wouter, de vriend van Julia. Maar in Temptation Love Therapy laat ze zich ook nog uit over de relatie van Bert en Delphine: de jaloezie van laatstgenoemde noemt ze ‘ongezond’.

Koen en Deborah

Chelsy vond zelfs dat de singles niet Koen en Deborah, maar Bert en Delphine weg hadden moeten sturen. “Het moment dat Koen weg moest, was jammer. Koen was een aangename gast en heeft niet echt de kans gekregen om zich open te stellen. Na acht jaar kun je niet verwachten dat hij meteen open is en met iedereen praat. Maar hij was wel een oprechte en aardige jongen. Ik denk dat als Koen er langer was geweest, hij zich uiteindelijk wel had opengesteld.”

Bert en Delphine

De blondine had dus zelf liever Bert en Delphine huiswaarts gestuurd. “Het was gewoon duidelijk dat hij zich niet openstelde, alleen bezig was met zijn vriendin en huilde. Het was eigenlijk best zielig om te zien, dus wij hadden zoiets van: we sturen die gast naar huis, omdat hij eraan onderdoor ging.” Na het eerste kampvuur lag er gelijk een bom onder de relatie. “Gezonde jaloezie mag er zeker zijn, maar hoe Delphine was… De relatie van Bert en Delphine is iets waar ik me niet in kan vinden”, aldus Chelsy tot slot.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!