Love & Reality
Koen Deborah Temptation Island 2021

Koen en Deborah in Temptation Island: Love or Leave

Koen en Deborah vormen in Temptation Island: Love or Leave één van de vier deelnemende koppels. Ze zijn al erg lang niet van elkaar te scheiden, maar hebben helaas ook de nodige dieptepunten meegemaakt in hun relatie. Rondom Koen en Deborah gaan de geruchten dat zij Temptation Island: Love or Leave vroegtijdig gaan verlaten, aangezien ze nog vóór de laatste draaidag in Spanje al weer werden gespot in hun woonplaats Best.

Koen en Deborah in Temptation Island: Love or Leave

Koen is 27 jaar en wordt omschreven als ‘zelfverzekerd’. Dat straalt hij ook uit. Zijn drie jaar jongere vriendin Deborah (24) is echter minder zeker van alle zaakjes, en al helemaal betreft de loyaliteit van vriend Koen heeft ze twijfels. Dat is niet voor niets, want in het begin van hun relatie had Koen stiekem contact met andere dames.

Beiden ontrouw geweest

Des te pijnlijker dat Deborah later zélf ook die fout heeft gemaakt. Ze werd betrapt op stiekem contact met andere heren. Niet heel vreemd dus dat ze zich vandaag de dag allebei afvragen of er misschien iemand anders is die beter bij hem/haar past. Of beter gezegd: passen Koen en Deborah wel bij elkaar? Daar willen ze met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave achter gaan komen.

Vertrekken Koen en Deborah vroegtijdig uit Temptation Island: Love or Leave?

Het doel blijft natuurlijk om het vertrouwen in elkaar te herstellen, maar iedereen weet dat op Temptation Island van alles kan gebeuren. Zo zou het ook nog wel eens kunnen gebeuren dat Koen en Deborah de serie vroegtijdig gaan verlaten; die geruchten gaan namelijk wel rond. Eerder deden Channah en Quentin (vanwege zwangerschap), Melissa en Gianni (meegesmokkelde telefoon) en Sonny (‘kon het niet meer aan’ dat zijn vriendin Jaydi met verleider Ricky verder ging) dat al.

Over de geruchten rondom Koen en Deborah reageerde de hierboven benoemde Melissa al: “Wat een verrassing! Eerst Channah en Quentin, toen wij, toen Sonny. Echt kijkcijferkanon hoor als er iemand weggaat. Ben benieuwd wat ze nu weer gaan verzinnen..” Wij zijn alvast razend benieuwd. Laten we in ieder geval hopen dat Koen en Deborah de ultieme relatietest in Temptation Island: Love or Leave gaan overleven!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!