Love & Reality

Chelsy in Temptation Island: Love or Leave single op zoek naar liefde

Chelsy zien we in Temptation Island: Love or Leave als onderdeel van het twaalfkoppige team aan vrouwelijke singles. Tot dusver trof de blondine haar ware nog niet, maar het zou zomaar kunnen dat dat straks Bert, Koen, Nico of Wouter blijkt te zijn.

Chelsy in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Chelsy bloedmooie fitgirl

“Finally the word is out! Lang gewacht en stil gezwegen.. Ik doe dit jaar mee aan het nieuw seizoen van Temptation Island 2021 Love or Love als vrijgezel”, zo bracht Chelsy begin augustus fier naar buiten via haar Instagram-pagina. Aldaar genoten jarenlang zesduizend volgers van fraaie, soms ook spannende foto’s die vaak afkomstig waren uit een ander, veel warmer land. Chelsy is namelijk een echte vakantieliefhebster. Maar ja, wie niet?

Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt de Belgische beauty omschreven als ‘een avontuurlijke, sociale dame met een passie voor fitness, crossfit, hardlopen en zwemmen.’ Het moge duidelijk zijn dat ze bijzonder sportief is. Haar lichaam is haar tempel, en die verzorgt ze bijzonder goed. Afgetraind 2.0. De website GewoonVoorHem schrijft zelfs over de als reisconsultant werkzame Chelsy ‘zeker één van de mooiste verleidsters van Temptation Island is dit jaar’.

Relatiemateriaal

In het verleden heeft Chelsy, geboren en getogen in Gistel, al wel een paar relaties gehad. Haar meest recente ex was echter té verschillend als persoon, waardoor het uiteindelijk stukliep. Op Temptation Island: Love or Leave wil Chelsy de liefde een nieuwe kans geven.

De avontuurlijke Chelsy (27) hunkert naar een relatie waar 100 procent toekomst inzit. Ze heeft een zwak voor grote, gespierde jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos. Dat klinkt als genoeg potentie voor Nico. Of zal Wouter, Bert of Koen er met Chelsy vandoor gaan? Wij kunnen alvast niet wachten om er achter te komen!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!