Love & Reality
Bert Delphine Temptation Island

Bert Vanuytrecht en Delphine De Vrieze in Temptation Island: Love or Leave

Bert Vanuytrecht en Delphine De Vrieze gaan in Temptation Island: Love or Leave de ultieme relatietest aan. Op de sociale media stellen veel kijkers dat ze er ‘meer uitzien als een stel voor Ik Vertrek of B&B Vol Liefde’, maar het moet nog maar blijken of ze de verleiding kunnen gaan weerstaan in de serie.

Bert Vanuytrecht en Delphine De Vrieze in Temptation Island: Love or Leave

Delphine De Vrieze is 27 jaar en werkt als winkelbediende bij een traiteur. Ze leerde zelfstandige energieconsultant Bert Vanuytrecht (33) kennen tijdens het stappen, maar ze had toen al een relatie met iemand anders. Enkele dates met Bert deden haar echter doen beslissen dat ze moest ‘switchen’ naar de charmante Bert, voormalig voetballer van de Belgische clubs Olympia SC en Tempo Overijse.

Temptation-Bert en Delphine al tien jaar samen

Volgens hun profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave zijn de twee echte tegenpolen van elkaar, maar dat maakt ze juíst zo sterk en compleet samen. Ze vullen elkaar tot in de puntjes aan. Dat resulteert er in dat ze inmiddels al meer dan tien jaar een setje vormen; daarmee zijn ze by far het stel dat al het langst samen is dit seizoen.

Bert maakte een uitglijder

Maar lang niet altijd ging het van een leien dakje in die tijdsperiode van tien jaar. Zo reed Bert vier jaar geleden een scheve schaats. Hij zoende met een andere vrouw en vertelde dit nooit aan Delphine, die er uiteindelijk toch achter wist te komen. Logischerwijs heeft dat er flink ingehakt en zorgt het vandaag de dag nog steeds voor zo nu en dan een ‘pittige discussie’.

Het moge duidelijk zijn dat het vertrouwen van Delphine in haar Bert flink is aangetast. Voor laatstgenoemde wacht nu een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien dat hij wel degelijk trouw kan zijn: door de verleiding op Temptation Island: Love or Leave te weerstaan. Gaat het hem lukken? Wij kunnen alvast niet wachten om er achter te komen!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!