Love & Reality
Wouter Julia Temptation Island 2021

Wouter van Dort en Julia Akkerman in Temptation Island: Love or Leave

Wouter van Dort en Julia Akkerman maken hun opwachting in Temptation Island: Love or Leave. Zij durven het aan om hun relatie en liefde op het spel te zetten, in een poging de ultieme verleiding te kunnen weerstaan.

Wouter van Dort en Julia Akkerman in Temptation Island: Love or Leave

Wouter van Dort is 30 jaar oud en heeft een eigen sportschool, genaamd SportUfit. Aldaar is het ook mogelijk om personal training van hem te krijgen. Aan zijn imposante fysieke verschijning is goed te zien dat Wouter amper uit de gym weg te slaan is; het aantal blokjes op zijn buik loopt alsmaar verder op, en zijn armen zijn net boomstammen.

Temptation-Wouter en Julia zijn anderhalf jaar samen

Ongetwijfeld viel de zes jaar jongere Julia Akkerman (24) daar ook wel op. Zij is zelf eveneens veel bezig met haar uiterlijk en runt net als Wouter een eigen business daarin: een beautysalon, met de naam Brows and More by Julia. En ook voor Julia geldt dat haar passie terug te zien is in haar uiterlijk; ze is namelijk een echte blonde beauty.

Temptation Island: Love or Leave-deelnemers Wouter en Julia komen uit Groningen. Ze leerden elkaar kennen via een datingapp en hebben inmiddels ongeveer anderhalf jaar een relatie. Julia is erg sociaal, maar Wouter heeft ‘in het verleden slechte ervaringen gehad’ waardoor hij het nu erg lastig vindt om Julia zo nu en dan helemaal los te laten, en compleet te vertrouwen.

Beiden ‘foutjes gemaakt’ in de relatie

Maar het mes snijdt aan twee kanten, want bij de start van hun relatie heeft ook Wouter niet altijd helemaal open kaart gespeeld. Het moge duidelijk zijn dat de basis van hun romance niet al te sterk is, gezien ze nog niet zo lang bij elkaar zijn, maar beiden als de nodige foutjes hebben gemaakt. Een hen is nu de taak om het in Temptation Island: Love or Leave iets beter te gaan doen.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!