Love & Reality

Ray Lubrecht in Temptation Island: Love or Leave single zanger

Ray Lubrecht maakt in Temptation Island: Love or Leave 2022 deel uit van de selectie van acht knappe vrijgezelle mannen. In zijn job als zanger krijgt hij altijd veel vrouwelijke aandacht, maar de ware liefde leverde het nog niet op. Wellicht kan hij die op Temptation Island scoren bij Iris, Annebel, Maris of Linde?

Ray Lubrecht single in Temptation Island: Love or Leave

Ray Lubrecht gaat in Temptation Island 2022: Love or Leave op zoek naar een leuke dame. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Ray Lubrecht is zanger

Ray Lubrecht kan omschreven worden als een jonkie (geboren in het jaartal 2000) met een oude ziel. Op zijn eigen website lezen we dat ‘de warme klank van zijn stem, zijn ervaring met het levenslied verraadt’. Wie weet helpt het wel als hij op Temptation Island ook een optredentje doet voor de koppeldames. In ieder geval levert zijn stem op carrièregebied veel op, zo bracht Ray in 2019 de single ‘Kan jou niet vergeten’ samen met Frank Verkooyen uit. Ook mocht hij samen met onder meer Willem Barth, Peter Beense en Colinda optreden bij ‘Nazomeren’. Een ander bekend nummer van zanger Ray Lubrecht is ‘Als ik maar bij jou ben’.

Boomlang, zelfverzekerd en gezellig

Genoeg over zijn zangkunsten, nu is het tijd om te zien of Ray ook over verleidingsskills beschikt. Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige Vlaardinger is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij Temptation Island: Love or Leave ook het geval zijn? We gaan het meemaken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!