Love & Reality

Iris en Whitney één van de koppels in Temptation Island: Love or Leave 2022

Iris en Whitney vormen in Temptation Island: Love or Leave 2022 één van de koppels die het spel der ultieme verleiding aangaan. Hun belangrijkste doel is hun vertrouwensproblemen over en weer oplossen. Dat hopen ze te bereiken in Temptation Island waarbij acht vrijgezelle dames het hart van Whitney proberen te veroveren en acht vrijgezelle mannen er alles aan zullen doen in Iris in te palmen. Zullen Iris en Whitney het redden in Temptation Island 2022?

Iris en Whitney in Temptation Island: Love or Leave 2022

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Motorliefhebbers

Whitney Damen is een bijna twee meter lange personal trainer. Dat laatste is ook wel aan zijn imposante lichaam te zien. Sterker nog: de geboren en getogen Rotterdammer zet zijn sixpack en brede armen regelmatig in voor de IFBB Men’s Physique, wedstrijden voor bodybuilders. De 34-jarige Whitney wordt verder op zijn profiel bij RTL omschreven als ‘sportief en nuchter’ en is in het dagelijks leven werkzaam als brandbeveiliger. Zijn zeven jaar jongere vriendin Iris kan op haar beurt getypeerd worden als ‘direct en eerlijk’ en is werkzaam als beveiliger.

Op haar Instagram-pagina zien we de 27-jarige Iris, een groot liefhebster van de rockcultuur- en bijbehorende muziek, meerdere keren op een imposante motor poseren: ze houdt er van om lekker te touren, met de wind in de haren. Tot dusver deed ze dat bijna altijd samen met Whitney, maar mocht hun Temptation Island-deelname slecht uitpakken, kan het zomaar zijn dat hun laatste ritje samen reeds geweest is..

Temptation-Iris en Whitney hebben vertrouwensproblemen

Iris en Whitney uit Temptation Island: Love or Leave 2022 zijn al drie jaar samen. Het is een relatie met ups en downs geworden. Zo blijkt het vertrouwen in de relatie niet altijd even goed te zitten. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze daar verandering in te kunnen brengen. Het wordt een interessant avontuur voor het stel waarbij Whitney zich wil bewijzen en waarin Iris erachter gaat komen of Whitney te vertrouwen is. Hoe dan ook kunnen we op voorhand al wel vaststellen dat het een héél spannend en enerverend avontuur gaat worden voor Iris en Whitney op Temptation Island!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)