Love & Reality

Ivo en Maris testen hun relatie in Temptation Island: Love or Leave 2022

Ivo Smit en Mariska doen mee aan Temptation Island: Love or Leave 2022. Zij durven het aan om hun relatie aan de ultieme test te onderwerpen. Eerder waren Ivo en Maris ook al te zien in de Belgische realityserie Free Love Paradise.

Ivo en Maris in Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Ivo en Maris al negen jaar samen

Ivo Smit is 28 jaar en professioneel gamer. Op Twitch maakt hij faam onder de naam Dommmylol. Volgens zijn profielpagina bij RTL ‘leeft Ivo met de dag’. En dat hikt nog wel eens tegen het zere been bij vriendin Mariska Stapel, alias marismarshmallow, zoals haar naam op Instagram luidt. Zij denkt namelijk juist heel erg veel na over de toekomst en vindt het fijn als er regelmatig een stip aan de horizon wordt gezet.

Mariska is twee jaar jonger dan Ivo. Ze is geboren in Hoorn en woonde later nog twee jaartjes in Rotterdam, waar ze studeerde aan de Willem de Kooning Academy. Sinds een klein jaar werkt ze als Recruitment Consultant & Job Coach bij DigiWyse BV in Haarlem. Verder maakte ze in 2020 zelf een documentaire over ‘E-Girls’ (gamende meiden die dat streamen, zie onderaan deze pagina) waarmee ze zelfs op Dutch Design Week stond. Als persoon is ze ‘ondernemend en vredelievend’. Ondanks een groot verschil qua karakter met de ‘bevlogen en optimistische Ivo’ zijn ze al negen jaar lang samen, nadat ze elkaar tijdens het uitgaan hebben leren kennen.

Ivo en Maris in Free Love Paradise

Temptation Island wordt niet hun eerste reality-ervaring, want eerder deden Ivo en Maris al mee aan Free Love Paradise. Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar dan met toestemming om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Het werd gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both, helaas kwam het uiteindelijk nooit op Videoland/de Nederlandse buis, maar enkel in België.

Destijds werd rondom hun geschreven dat ze ‘benieuwd zijn of het gras aan de overkant echt groener is’. “Heel veel mensen gaan vandaag de dag vreemd, maar dat is niet iets wat Mariska en ik willen”, zei Ivo toen. Ze lijken het antwoord dus nog niet echt gekregen te hebben in Free Love Paradise, want nu gaan Ivo en Maris meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. En daar wensen wij ze veel succes, sterkte én plezier bij!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Ivo (toen nog met kort haar) en Maris in Free Love Paradise.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kéty (@kety.katherine)