Love & Reality

René Spoelstra en Annebel Visscher pikant koppel in Temptation Island: Love or Leave

René Spoelstra en Annebel Visscher schitteren in Temptation Island: Love or Leave 2022 als een pikant koppel. En dan met name Annebel, want zij is actief op een welbekend platform waarop pikante kiekjes worden verkocht aan abonnees. De grote vraag is nu of de relatie van ‘de nieuwe Niels en Rosanna’ ook Temptation Island zal overleven.

René Spoelstra en Annebel Visscher in Temptation Island: Love or Leave 2022

René Spoelstra en Annebel Visscher doen mee aan Temptation Island: Love or Leave 2022. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

‘De nieuwe Niels en Rosanna’

Op de sociale media barstte gelijk een bommetje toen de namen en foto’s van René Spoelstra en Annebel Visscher werden onthuld. Fans vinden hen namelijk wel heel erg lijken op Niels en Rosanna, twee Temptation Island-legendes. En dan niet alleen qua uiterlijk, maar ook op het gebied van interesses. Annebel is namelijk actief op 0nlyfans (waarop ze behoorlijk ver gaat, kunnen we U verklappen). Vriend René kan er wel mee leven dat hij niet de enige is die zijn Annebel nagenoeg zonder kleding mag aanschouwen.

➡️ Lees ook: Zijn René en Annebel uit Temptation Island: Love or Leave nog samen?

Temptation-Annebel (vriendin René) op 0nlyFans

Ondanks haar 18+ zaakjes wordt Annebel door RTL omschreven als ‘lief en ambitieus’. Ze ziet zichzelf als een ‘Real life Rapunzel’ en is dol op haar twee hondjes: Bo van 4 en Lynn van 7. De twee trouwe viervoeters hebben zelfs een eigen Instagram-pagina met zo’n 300 volgers – mogelijk groeit dat ook lekker mee nu baasje Annebel te zien is in Temptation Island. Saillant detail: in e bio van de hondjes staat bij ‘owner’ enkel Annebel. Geen teken van René. Zou de relatie dan gesneuveld zijn in Temptation Island?

Annebel (25) en René (27) waren bij de start van de show vijf  jaar samen. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben. We gaan het meemaken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door coJac-photography (@cojacphotography)

René rechts:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coaching & PT by Gino (@gino_cuperus)