Love & Reality

Jan Sietse Prins en Linde ter Haar knap koppel in Temptation Island: Love or Leave 2022

Jan Sietse Prins en Linde ter Haar maken deel uit van de groep met vier koppels in Temptation Island: Love or Leave 2022. Ze hebben in hun leven al het nodige meegemaakt, maar meedoen aan de ultieme relatietest is natuurlijk wel eventjes een hele andere uitdaging. Overleeft hun romance het? Of gaan Jan Sietse en Linde aan het eind van de rit toch solo verder?

Jan Sietse en Linde in Temptation Island: Love or Leave 2022

Jan Sietse en Linde doen mee aan Temptation Island: Love or Leave 2022. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

➡️ Lees ook: Zijn Jan Sietse en Linda uit Temptation Island: Lorve or Leave nog samen?

Jan Sietse en Linde in TI

De knappe Linde ter Haar is geboren en getogen in Arnhem. Ze ging naar school op het Candea College, het ROC A12 Velp en aan de Rijn IJssel, een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. In de tussentijd had de 24-jarige Linde bijbaantjes als kassière bij Albert Heijn – zoals de meeste tieners – en later aan de kassa bij de Praxis in Duiven. Tegenwoordig verdient Linde haar centen met een job die ze écht leuk vindt: als woonbegeleider in een psychiatrische afdeling. Op haar profielpagina bij RTL wordt ze omschreven als ‘sociaal en ondernemend’.

Haar vriend Jan Sietse Prins geldt op zijn beurt als ‘grappig en eigenwijs’. Hij is ex-marinier en voert op zijn Instagram-biografie dan ook een krachtig motto aan: ‘God gives the hardest battles to his strongest Soldiers’. Het laat zien hoe Jan Sietse in het leven staat: geen uitdaging gaat hij uit de weg. Zelfs de uitdaging die ‘Temptation Island: Love or Leave 2022’ heet niet, dus. Ook al zijn Linde en Jan Sietse (26) pas een jaartje samen.

Onzekerheid en jaloezie smet op relatie

De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao – waar ze beiden lang, vaak en veel vertoeven – en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Er is echter één probleem: ze zijn beiden erg onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn. Gezien hun liefde voor elkaar hopen ze daar natuurlijk wel op, maar op Temptation Island is niets zeker..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!