Love & Reality

Ramon Turba in Temptation Island: Love or Leave single barber

Ramon Turba is in Temptation Island: Love or Leave 2022 één van de single mannen. Hij heeft zijn leven al prima op orde, maar zou het graag nog delen met een leuke levenspartner. Wie weet biedt één van de koppeldames (Iris, Annebel, Maris en Linde) daarin wel soelaas, op Temptation Island.

Ramon Turba single in Temptation Island: Love or Leave

Ramon Turba gaat in Temptation Island 2022: Love or Leave op zoek naar een leuke dame. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Ramon is barber

Ramon Turba zag 23 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Arnhem, waar hij vandaag de dag nog altijd woont. Hij ging er naar school op het Olympus College en het Rijn IJssel College (opleiding Werktuigbouwkunde). Tegenwoordig runt Ramon zijn eigen barbershop genaamd Barbershop De Rijn, gelegen in het centrum van Arnhem en opgericht in mei 2021. Dat zijn eigen kapsel ten alle tijden tot in de puntjes verzorgd zit, zal je dan ook niet verrassen.

Op zijn profielpagina bij RTL wordt hij omschreven als ‘lief en sportief’. Dat laatste is ook wel aan zijn imposante lichaam te zien – zijn armen zijn net zo breed als boomstammen. Ramon leeft de ‘bodybuilding-lifestyle’, zoals hij zelf zegt. Dus niet alleen heel veel sporten, maar ook goed op voeding letten.

Looks van een playboy, maar een klein hartje

Ramon Turba is inmiddels bijna een jaar vrijgezel. Hij komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud. Zal hij die gaan vinden op Temptation Island: Love or Leave? Bij zijn bekendmaking van deelname vroeg Ramon zich al af: ‘Zijn jullie klaar voor veel sensatie?’ Nou, Ramon, dat zijn we zeker. Bring it on!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!