Love & Reality

Pikante onthulling over Jørney en Odim ná Ex on the Beach

In Ex on the Beach: Double Dutch trekken Jørney en Odim veel met elkaar op. Of het echt liefde betreft valt nog te bezien, want eerstgenoemde zal er ook nog achter moeten gaan komen dat Odim stiekem met Shani heeft gezoend tussendoor.

EOTB-Liefde?

Maar de kans is aanwezig dat dat hobbeltje overwonnen is door de twee, want volgens RTL Boulevard hebben Jørney en Odim vorige week een avondje samen doorgebracht in een hotelkamer. “Beiden plaatsten namelijk een update vanuit dezelfde hotelkamer in Amsterdam. Odim deed dat op zijn Instagram Story en Jørney via Snapchat”, aldus het nieuwsmedium.

Al voegt het er wel meteen aan toe: “Of de twee echt een setje vormen is nog maar de vraag. Twee deelnemers van Temptation Island: Love or Leave haalden zo’n zelfde soort trucje uit. Kevin, die een relatie heeft met Eva, en single Anne deelden ook bijna dezelfde Instagram Story. Hierdoor laaiden de geruchten over een mogelijke relatie al snel op. Niets bleek minder waar: Kevin en Eva verlieten samen het eiland en Anne sloeg de mannelijke single Bowy aan de haak.”

Het zou daarentegen wel kunnen verklaren waarom Shani en Jørney knallende ruzie kregen na EOTB: Shani zoende immers met misschien dus wel het vriendje van Odim, in het zwembad tijdens de opnames..

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!