Love & Reality

EOTB-Lesley ‘voor het eerst’ in tranen: “Dit breekt echt mijn hart”

In de nieuwe aflevering van Meekijken Met… gaat presentator Koen Kardashian op bezoek bij Lesley, ‘de vrouwelijke Harrie’ van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch. Samen genieten ze van aflevering 4 van de serie.

Lesley over Sem, Sander en meer

En daarin ging het er weer heftig aan toe, zo vinden ook Lesleys beste vriendin en vriend. Sterker nog: haar vader is al afgehaakt met kijken naar de voorstelronde. “Hij schrok daar wel van en zei: het is beter als ik de afleveringen niet ga kijken”, legt Lesley uit.

Verder zien we hoe Lesley breekt als zij Sem ziet breken, om Dusty. “Normaal huil ik echt nooit, maar ik vind dit gewoon echt zielig.. Dit breekt echt mijn hart.” Ook haalt ze nog even uit naar new boy in town Sander. “Wat een kwal vond ik dat aan het begin zeg.. Wat irriteerde ik me aan die gozer de eerste dag. Doen alsof hij iedereen kon krijgen.. Ik dacht: ‘Goos, wat denk je dat hij komt doen hier?’

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!