Love & Reality

Orfeo Vink in Temptation Island: Love or Leave de jongste single

Orfeo Vink is in Temptation Island: Love or Leave 2022 de jongste van alle acht de mannelijke singles. Ondanks zijn nog prille leeftijd acht hij zichzelf al helemaal rijp voor een relati, misschien wel met één van de koppeldames (Iris, Annebel, Maris en Linde) van Temptation Island.

Orfeo Vink single in Temptation Island: Love or Leave

Orfeo Vink gaat meet zijn deelname aan Temptation Island 2022: Love or Leave een bijzonder avontuur aan. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Orfeo jongste verleider Temptation Island

Orfeo Vinke zag ‘pas’ negentien jaar geleden voor het eerst het levenslicht, in ’s Heerenhoek (een dorp in de provincie Zeeland). Hij is daarmee ruim de jongste single van de hele groep, maar dat betekent niet dat hij minder naar ware liefde hunkert dan de rest. Hij staat er zelfs juist wagenwijd voor open. Wat voor vrouw hij het liefst aan zijn zijde ziet? Eentje met intelligentie en een bepaalde mate van ‘speelsheid’. Lekker kunnen ouwehoeren samen, dat vindt Orfeo belangrijk.

Propper in Lloret de Mar

Met heel veel passie heeft Orfeo zich de afgelopen maanden ingezet als propper voor de discotheek Bumpers in Lloret de Mar. Onder de Spaanse zon moest hij dus uitgaand volk zien te verleiden om voor een avondje Bumpers te kiezen. Nu gaat hij in de Dominicaanse Republiek op Temptation Island proberen vrouwen te verleiden voor een avondje Orfeo.

Work hard, play hard

Op zijn profielpagina bij RTL wordt Orfeo omschreven als ‘een echte levensgenieter, een gezelligheidsdier en zeker ook een doorzetter’. Hij is inmiddels al weer een jaar of anderhalf single en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden. In zijn vrije tijd duikt Orfeo graag de sportschool in; met zijn sixpack, armen en schouders zit het dan ook wel goed. Dat zal hem ongetwijfeld gaan helpen in zijn poging om één van de dames het hof te maken op Temptation Island. Succes, Orfeo!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door .. ⚡ (@timo.hooghiemstra)