Love & Reality
Nena Temptation Island 2022

Nena Maria Vlaar in Temptation Island: Love or Leave spirituele single

Nena Maria Vlaar is in Temptation Island: Love or Leave 2022 één van de acht bloedmooie vrouwelijke singles. In de show gaat ze proberen de liefde te vinden bij één van de vier koppelheren: Whitney, René, Ivo en Jan Sietse. Ze is namelijk helemaal klaar voor de volgende fase in haar leven, en daar heeft Nena graag een man bij aan haar zijde.

Nena Maria Vlaar single in Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

‘Spiritual butterfly’

Nena Maria Vlaar geeft zichzelf de nickname ‘spiritual butterfly’ op Instagram. Dat typeert haar perfect als karakter, want ze heeft bovengemiddeld veel interesse in spiritualiteit. Bovendien fladdert ze als een vlinder door het leven. Maar dat betekent zeker niet dat ze zomaar wat doet, want Nena runt namelijk een eigen business als Freelance Hairstylist, onder de naam Hair By Nena Maria. Haar specialiteit ligt bij kleuren en krullen. Zelf rockt ze, niet geheel verrassend dus, ook een imposante bos met volle krullen. Ze zorgt dan ook ten alle tijden dat die on fleek zijn.

Temptation-single Nena al drie jaar vrijgezel

Het is iets dat Nena ook in een man zoekt; verzorgdheid. Verder heeft ze een zwak voor mannen met humor, die heel oprecht en eerlijk zijn en hun leven al goed op de rit hebben. Stabiliteit vindt ze dus belangrijk. De 25-jarige brunette uit Opmeer (een dorp en een gemeente in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland) heeft zelf een belangrijk wapen in de jacht op haar prins: felgroene sprekende ogen, waar menig man al in verdronken is.

Toch is Nena nu al weer een jaar of drie vrijgezel. Dat valt prima, maar op Temptation Island: Love or Leave wil ze toch een levenspartner gaan vinden. In haar vrije tijd gaat de lieve, zelfverzekerde en zorgzame beauty graag uit, of werkt ze zichzelf in het zweet in de sportschool voor een potje krachttraining. Dat geldt ook voor alle vier de heren uit de koppels, dus wie weet levert die gedeelde interesse wel een mooie connectie op voor Nena in Temptation Island: Love or Leave!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!