Love & Reality
Michelle Temptation Island 2022

Michelle Broeken in Temptation Island: Love or Leave vastberaden single

Michelle Broeken is single in Temptation Island: Love or Leave 2022. Ze weet precies wat ze wil, en dat is – onder andere – een man aan haar zijde vinden. Gaat één van de koppelheren (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse) de ware blijken voor deze knappe blondine?

Michelle Broeken single in Temptation Island: Love or Leave

Michelle Broeken doet als single mee aan Temptation Island: Love or Leave 2022. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Michelle is recruiter, beautyfreek en model

Michelle Broeken is is 24 jaar oud en komt uit Made, gemeente Oosterhout (provincie Noord-Brabant). Ze heeft Bedrijfsadministrateur Assistent Accountant gestudeerd aan het Florijn College in Breda. Later heeft Michelle nog gewerkt als Financial Administrative co-operator bij de DMG Group, maar tegenwoordig verdient ze haar centen als Recruiter bij ScientiQ Staffing BV.

Bovendien runt de Brabantse een eigen business in wimperextensions (Bratz Dolls) en staat ze steeds vaker voor de camera als model; met enige regelmaat draagt ze dan slechts lingerie. Michelle weet dan ook als geen ander hoe ze mannen om haar vinger kan winden door haar indrukwekkende lichaam in de strijd te gooien. De koppelheren van Temptation Island: Love or Leave 2022 zijn gewaarschuwd. Volgens de website Gewoon Voor Hem is Michelle dol op water (strand) en is dat ook niet zo gek, omdat ze uit een echte schippersfamilie komt. Ze zou zelfs een afstammeling zijn van scheepvaarticoon Michiel de Ruyter. Nu nog een stoere piraat aan haar zijde vinden!

Scoort Michelle haar prins in Temptation Island?

Michelle weet precies waar ze op valt: het liefst slaat ze een spontane en ondernemende man aan de haak. Hoewel ze pas vier maanden vrijgezel is, acht ze zichzelf al helemaal klaar voor een volgende relatie. Hopelijk is het dit keer met de ware. En wie weet is het dan wel Whitney, René, Ivo of Jan Sietse? We gaan het zien. Succes in Temptation Island: Love or Leave, Michelle Broeken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!