Love & Reality

Isidora Petrovic in Ex on the Beach: Double Dutch ‘de Servische messenslijper’

Isidora Petrovic heeft in Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 6 haar intrede in de villa gemaakt. De Servische beauty verscheen plots aan het bed bij haar oude vlam Sander van Vliet, die toen net met Lesley Versprille de nacht door had gebracht.

Isidora Petrovic in Ex on the Beach: Double Dutch

Isidora Petrovic is 21 jaar oud en heeft haar roots dus in Servië liggen. Ze is naar Ex on the Beach: Double Dutch gekomen om uit te kunnen zoeken of het nog gaat werken tussen haar en ex Sander. Als de blondine aan het bed verschijnt met een ontbijtje, laat ze dan ook gelijk even merken dat met deze pittige tante niet te sollen valt.

EOTB-Isidora de ex van Sander

En dat weet Sander maar al te goed, want hij noemt haar altijd iets minder liefkozend ‘de Servische messenslijper’. Al benadrukt Isidora dat ze ‘nog nooit iets met messen heeft gedaan’. “Nóg niet.. Maar hij weet in ieder geval dat hij geen spelletjes moet spelen.”

“Ik ben wel echt een jaloers iemand, ook al ben ik daar niet zo trots op. Het liefst zou ik willen dat Sander en ik na afloop samen naar huis gaan.” En het lijkt erop dat Sander dat ook wel ziet zitten, want de twee brengen al snel de nacht met elkaar door.

Isidora stuurt Odim naar huis

Maar niet alles was rozengeur en maneschijn voor Isidora in de show, want haar EXtra Power was een uiterst vervelende: ze moest iemand naar huis sturen, Danny of Odim. Na overleg met Sander (lees: ze liet Sander kiezen) kon Odim zijn koffers gaan pakken, en moest hij vanaf de bootparty linea recta terug naar België.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@cutest.isidora)