Love & Reality

Sander van Vliet alias ‘Tattoo Elvis’ in Ex on the Beach: Double Dutch de extra single

Sander van Vliet is een extra single in Ex on the Beach Double Dutch. ‘Tattoo Elvis’, zoals zijn bijnaam luidt, kwam in aflevering 3 uit de zee, maar is niemands ex. Sander komt namelijk als extra single, en gaat de boel flink opschudden ook.

Sander van Vliet in Ex on the Beach: Double Dutch

De 31-jarige Sander van Vliet kwam dus niet als ex van iemand uit de zee. De verrassing bij de aanwezige dames op het strand (Gloria, Lesley en Shani) was dan ook groot, net als de opluchting dat het in ieder geval geen oude vlam met oud zeer is. Toch zorgde Sander voor nogal wat scheve gezichten bij zijn entree. Hij blinkt namelijk niet uit in bescheidenheid, en vertelde gelijk dat hij ‘de pussy’s die nu in de villa zit komt vervangen’, en dat hij ‘knapper is dan alle exen van de dames bij elkaar’.

Met name Gloria knapt daardoor al gelijk af op Sander. Lesley wordt er ook niet warm van. Maar Shani wél: zij valt als een blok voor arrogante mannen, en ziet dus wel heil in ‘Tattoo Elvis’.

Sander de extra single in EOTB

Sander heeft ongetwijfeld vooraf al wat advies ingewonnen, want hij heeft meerdere vrienden uit de realitywereld. Zo trekt hij veel op met Jaimy Dorenbosch, de Amsterdamse verleider uit Temptation Island VIPS, en kenen ook onder meer single Angelo én niemand minder dan Sonny Lorenzo uit het afgelopen TI-seizoen hem. Qua looks past hij precies in het beeld van EOTB: knap, gespierd en getatoeëerd. En qua innerlijk (vol zelfvertrouwen) matcht het plaatje ook wel.

Sander ruziet met Danny

Sander komt dan ook vooral voor de lust naar Ex on the Beach. “Ik heb niet de grootste van de wereld, maar hij doet zijn werk wel goed”, belooft hij alvast. Zijn unique selling point is de hangstoel in zijn kamer. “Daar kun je niet alleen maar lekker op zitten”, knipoogt hij.

In het voorstukje van de vierde aflevering zien we dat niet iedereen zijn arrogante houding kon waarderen: Danny clasht keihard met Sander. To be continued!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)