Love & Reality

Harrie Snijders is terug in Ex on the Beach: Double Dutch

Harrie Snijders heeft in aflevering 4 van Ex on the Beach: Double Dutch voor de derde keer in de historie van de show zijn entree gemaakt. Als dj tijdens een feestavond verraste hij de bewoners met zijn aanwezigheid. Zijn exen zijn Ayleen, Romee, Lynn en (de later gearriveerde) Giovanna.

Harrie Snijders in Ex on the Beach: Double Dutch

Harrie Snijders behoeft weinig uitleg, al somt hij vanaf het strand zelf nog even zijn bijnamen op: Harrie de Hengst, HvK, de recordhouder qua aantal vrouwen/exen in EOTB, et cetera. In de huidige groep heeft hij bij binnenkomst al drie exen: Ayleen, Romee en Lynn. De eerste twee zijn blij om Harrie te zien en willen wel een feestje bouwen met hem, maar Lynn heeft minder warme herinneringen. De blondine zegt ‘zijn kop echt niet meer te willen zien’, al op de eerste avond smijt ze met een hakschoen richting het hoofd van Harrie. De toon was gezet. Ayleen gaf nog wel even aan dat zij geen liefde meer hoeft te bedrijven met hem, want ‘dat is al eens gebeurd, en het was niet goed’.

Een ware EOTB-legende

Naar eigen zeggen heeft Harrie ‘geen flauw idee wat hij nou weer komt doen’. Hij zegt niet uit te sluiten dat hij ware liefde gaat vinden in de villa, ook al is ware liefde in EOTB eigenlijk net zo zeldzaam als water in een woestijn. “Misschien zit er wel een leuke meid voor mij tussen. Al kom ik zeker niet alleen voor liefde, anders had ik net zo goed aan Boer zoekt Vrouw mee kunnen doen.”

Ooit debuteerde de Eindhovense Harrie in EOTB in het vierde seizoen, als ex van Angelica. Hij maakte in de villa zoveel indruk dat hij een jaar later, in het All Stars-seizoen, andermaal mee mocht doen. In de jaren na zijn doorbraak op de buis had hij onder meer een eigen realityshow (‘HvK: Van het Kamp naar de Ring’, over zijn weg richting deelname aan Boxing Influencers) en groeide hij op de sociale media uit tot de bekendste EOTB-ster van allemaal. Eén van zijn bekende uitspraken: “Als ik een relatie heb ben ik een trouwe hond. Maar als ik geen relatie heb, ben ik een rouwe hond. Dan laat ik de natuur zijn werk doen. S*ks is overal waar ik ben. Ik kom hier niet om te schaken.”

Ayleen, Romee, Lynn en Giovanna exen van Harrie in EOTB

Zoals gezegd herbergde Harrie reeds drie exen in de EOTB-villa: Ayleen, Romee en Lynn. Op dag twee van zijn tijd in de show moest hij gelijk samen met Joao en Ivory naar het strand. Aldaar kwam Giovanna uit de zee; ex nummer 4 voor De Hengst. Vanaf het strandbedje krijgt hij gelijk ruzie met Giovanna, die zelfs een glas drinken zijn kant op gooit. Ze begon nog over dat ze tweehonderd euro voor een Uber-taxi van Harrie te goed heeft, maar volgens HvK zelf zit het anders: Giovanna heeft eens een hele tas met geld van Harrie – die onder zijn bed stond – leeggeroofd en is er toen vandoor gegaan.

Dat verhaal, in combinatie met het drankje in het gezicht van Harrie, maken de vedettes in de villa Romée en Ayleen woedend. Zij zoeken als Giovanna amper een stap in de villa heeft gezet gelijk de confrontatie op, bekvechten met haar en Ayleen gooit zelfs een drankje over haar heen. Als payback voor dat Giovanna hetzelfde bij Harrie deed.  En Harrie zelf? Die brengt zijn eerste nacht terug op bekend terein door in ‘de koningssuite’, samen met een koningin naar keuze. Dat wordt Taier, die er gelijk lustig op los zoent met Harrie. The king is back!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)