Love & Reality
Romee Ex on the Beach

Romée van Zandvoort in Ex on the Beach: Double Dutch na Temptation Island

Romée van Zandvoort heeft in aflevering 1 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 haar entree gemaakt. Ze kwam uit de zee als ex van Luca, maar velen zullen haar kennen van haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Destijds sloeg ze als verleidster toe bij Zach (van Simone).

Romée van Zandvoort in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Romée is de ex van Luca

De 24-jarige Romée van Zandvoort is de ex van Luca, met wie ze ongeveer een half jaar samen is geweest, maar aan wie de blondine geen al te beste herinneringen heeft. Romée werkt namelijk op Chersonissos, en toen Luca eens overkwam om samen vakantie te vieren ging hij compleet de mist in. Romée betrapte hem toen hij met een andere dame een hotelkamer uitkwam. De dader zelf noemt het ‘slechts een klein foutje’. “Voor mij was het gewoon een hotel, dus wiens kamer het op dat moment is kan mij niks schelen.” Romée waarschuwt hem nog: “Nu ben ik hier om jouw vakantie een hel te maken.”

Wraak of verzoening?

Toch is Romée juist vastberaden; ze wil nieuwe avontuurtjes beleven met Luca in Ex on the Beach: Double Dutch. Het lijkt echter niet aannemelijk dat Joyce, met wie Luca al zoende en de eerste nacht doorbracht in een bed, dat zomaar laat gebeuren.

EOTB-Romée in Temptation Island

Zoals gezegd sloeg Romée ook al eens in Temptation Island toe. Het fragment dat Zach stiekem via de huistablet bekendmaakte wat hij allemaal met haar wilde doen, door de playlist ‘ik wil je ** hard ….’ op te zetten, ging viral. Later blikte Romée terug op het avontuur: “Zach had ook wel iets schattigs, hoor. Hij was best aanhankelijk en kon echt megalief zijn. Heel gezellig. Maar zodra er drank in ging werd hij wild, een of ander dier. Qua karakter zou ik dus zeker op hem kunnen vallen, ik vond het wel een leuke jongen. Hij kan heel rustig en lief zijn, maar is als een mongool neergezet. Dat is wel kut voor hem, want iedereen kent hem nu zó. Dat is wel een beetje jammer.” Eens kijken hoe ze zich zélf gaat gedragen, in EOTB!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Romee in Temptation Island: