Love & Reality

Giovanna Miug in Ex on the Beach: Double Dutch Braziliaanse ex van Harrie

Giovanna Miug heeft in Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 4 haar entree in de villa gemaakt. De wulpse Braziliaanse is een ex van zowel Harrie Snijders als landgenoot Joao da Silva. Bij haar entree kreeg Giovanna gelijk een glas drinken over zich heen gegooid door Ayleen.

Giovanna Miug in Ex on the Beach: Double Dutch

Giovanna Miug zag twintig jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Brazilië. Vier jaar geleden, op haar zestiende dus, verhuisde ze naar Nederland. Ze heeft de Nederlandse taal sindsdien aardig snel onder de knie gekregen, al is het nog wel te horen dat ze geen native speaker is. “Maar ik hoor juist vaak dat mijn accent grappig en sexy is”, vertelt ze op het strand. “Mijn ideale man? Dat is een businessman. Ik ga niet met kleine jongens. Ik weet zelf ook heel goed wat ik wil.” Haar belangrijkste wapens in de jacht op mannen zijn haar twee vriendinnen, die eventjes terug een update hebben gekregen in Istanboel.

EOTB-Giovanna is ex van Harrie én Joao

Verder omschrijft Giovanna zichzelf als ‘een echte dramaqueen’. Qua bedprestaties beoordeeld ze zichzelf met een dikke 10, want ze heeft nog nooit klachten ontvangen. Al is ex Harrie duidelijk minder over haar te spreken, want vanaf het strandbedje krijgt hij gelijk ruzie met Giovanna. Ze gooit zelfs een glas drinken over hem heen. Ze begon nog over dat ze tweehonderd euro voor een Uber-taxi van Harrie te goed heeft, maar volgens HvK zelf zit het anders: Giovanna heeft eens een hele tas met geld van Harrie – die onder zijn bed stond – leeggeroofd en is er toen vandoor gegaan.

Gelijk ruzie

Dat verhaal, in combinatie met het drankje in het gezicht van Harrie, maken de vedettes in de villa Romée en Ayleen woedend. Zij zoeken als Giovanna amper een stap in de villa heeft gezet gelijk de confrontatie op, bekvechten met haar en Ayleen gooit zelfs een drankje over haar heen. Als payback voor dat Giovanna hetzelfde bij Harrie deed. Gelukkig kreeg ze nog wel wat steun van haar oude vlam Joao, maar voor Giovanna – die als EXtra power heeft dat ze de hele show lang niet weggestuurd mag worden – dreigt een zware tijd in de villa van EOTB.. Succes!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giovanna Miug (@giomiugg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giovanna Miug (@giomiugg)