Love & Reality
Lynn Ex on the Beach seizoen 8

Lynn Raymakers in Ex on the Beach: Double Dutch het Brabantse feestbeest

Lynn Raymakers is één van de smaakmakers in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Van een feestje is ze allesbehalve vies, dus het Brabantse gezelligheidsdier is in EOTB als een vis in het water. Al liggen er natuurlijk altijd exen op de loer als potentiële sfeerverpesters..

Lynn Raymakers in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Lynn ex van Mark Gillis?

Vlak na de bekendmaking van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch gonsde het gelijk van de geruchten rondom Lynn Raymakers. Volgens diverse media is ze namelijk de ex van Mark Gillis, zoon van vakantieparkenbaas Peter Gillis (Familie Gillis: Massa is Kassa). Juicekanalen wisten gelijk te melden dat Mark ook gebeld is voor deelname aan EOTB, maar of hij zin heeft om de zee uit te komen voor een dergelijke show, is nog maar de vraag.

Succesvolle strijd tegen de kilo’s

Van de 22-jarige Lynn Raymakers weten we verder dat ze in de loop der jaren enorm is afgevallen, zo toont ze ook in de onderstaande TikTok-video. Verliefd wordt ze niet snel, tenzij er een druppel alcohol in zit, want dan kijkt ze door een roze bril. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, wel veel scharrels en friends with benefits.

Sportief feestbeest

Ook is niks te gek voor Lynn, vooral als ze heeft gedronken heeft ze geen schaamte en beleefd ze de gekste avonturen. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant, zo vindt ze het leuk om te fitnessen en te kickboksen. Nu maar hopen dat ze die kickbokskwaliteiten niet in hoeft te gaan zetten tijdens één van de ruzies in EOTB.

Zelf vertelt Lynn tot slot nog, op haar profielpagina bij MTV: “Als ik drink sta ik oprecht niet voor mezelf in. Ik zeg ook altijd dat ik rustig aan doe, maar uiteindelijk heb ik mezelf weer misdragen, een grote mond gehad, mezelf voor lul gezet en word ik de dag erna ergens wakker en weet ik niet meer wat ik heb gedaan.” Dat belooft wat!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

@lynnraymakersx #16missedcalls📞 ♬ Lost Souls – lizok

@lynnraymakersx #fy #foryou #corona #voorjou #terras ♬ Wonder Woman – Leaf

mark gillis eotb