Love & Reality

Ayleen Bella in Ex on the Beach: Double Dutch na eerder al Temptation Island

Ayleen Bella heeft in aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 haar entree gemaakt. Ze kwam uit de zee als ex van Luca, maar heeft ook al een vaag verleden met Joao. Je kan Ayleen ook al kennen van haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Destijds maakte ze het deelnemer Heikki (van Milou) erg lastig.

Ayleen Bella in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Ayleen zat ook al in Temptation Island

Ayleen Bella schitterde in het Temptation-seizoen van 2019. Zij voerde een hevige jacht op deelnemer Heikki Geens, die het er behoorlijk moeilijk mee had. Heikki miste zijn Milou destijds zo erg dat hij troost zocht bij verleidster Ayleen, en liet zich zelfs eens in een aflevering ontvallen dat er ‘gevoelens ontstonden’ voor de Tukkerse schoonheid. Uiteindelijk zwichtte Heikki desondanks niet.

Ayleen komt als ex van Luca én Joao in EOTB

De 22-jarige Ayleen Bella uit Hengelo was enkel op de hoogte van de aanwezigheid van Joao, maar tot haar eigen verbazing lag ook Luca op het strand te wachten. “Deze ex kan écht voor heel veel drama gaan zorgen”, sprak Luca gelijk zijn vrees voor zijn mede-Tukker uit.

Met Joao heeft de als danseres werkzame beauty nog wel een appeltje te schillen, want zij hebben ooit gezoend, maar even later zei plots iedereen dat ze ook de liefde hadden bedreven: dat fabeltje had Joao de wereld in geholpen terwijl er helemaal niets van klopt, claimt Ayleen. “Ik vind het heel raar als je zoiets zegt, terwijl je het niet hebt gedaan. En al helemaal als je wél gewoon de kans hebt gehad om het echt te doen. Dat vind ik wel een beetje raar.” Joao wil het in EOTB goed gaan maken, aangezien Ayleen ‘een goede bunda heeft, dus die mag best tegen hem aankruipen’, klinkt het. We gaan zien of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)