Love & Reality

Hans Gehrkens in Temptation Island: Love or Leave single met veel levenservaring

Hans Gehrkens maakt in Temptation Island: Love or Leave 2022 deel uit van de selectie van acht knappe vrijgezelle mannen. Ondanks zijn grenzeloze positiviteit en strakke lichaam is hij nu al een tijdje vrijgezel. Hopelijk voor hem gaat één van de koppeldames (Iris, Annebel, Maris en Linde) daar verandering in brengen op Temptation Island.

Hans Gehrkens single in Temptation Island: Love or Leave

Hans Gehrkens is te zien in Temptation Island 2022: Love or Leave. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Positief ingestelde personal trainer

Hans Gehrkens is 30 jaar en woont in Wedde, een dorp in de provincie Groningen. De nuchtere, eerlijke en ambitieuze personal trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Op zijn eigen website schrijft Hans, die naast met fitness ook met mindset erg veel bezig is: “Iedere dag gepest om mijn looks, mijzelf lelijk, waardeloos en nooit goed genoeg voelen. Met veel onzekerheden en een laag zelfbeeld gekampt tot ik gaandeweg ontdekte dat ik niet ben wat anderen van mij vinden, maar dat ikzelf iedere dag nieuwe keuzes kan maken die bepalen wie ik ben. Ik koos voor mijzelf en begon aan mijn reis. Vandaag help ik anderen binnen hun reis, levens te veranderen, doelen en dromen te realiseren.”

Veel levenservaring en klaar voor de liefde

Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave een connectie met iemand te vinden.

Temptation-Hans werd in verband gebracht met drugsschandaal

Kort na de opnames van Temptation Island: Love or Leave werd duidelijk dat in het nieuwe seizoen een gigantisch schandaal heeft plaatsgevonden. Een van de mannelijke singles werd vroegtijdig naar huis gestuurd omdat hij tijdens het seizoen drugs zou hebben gekocht op het nabije strand. Omdat hij echter geen geld mee had, beloofde hij ‘spoedig het geld te zullen geven’. Toen de terugkeer van de single in kwestie op zich liet wachten, zou de villa van de koppelvrouwen en singleheren bestormd zijn door (gewapende) dealers. Volgens enkele juicekanalen ging het om Hans Gehrkens, maar daar bleek al snel niets van waar te zijn. Het ging namelijk om een kandidaat die ‘nog niet in de show zat’, vermoedelijk iemand die als back-up mee was dus. Gelukkig maar, want dan kan Hans zijn zoektocht naar de ware liefde gewoon volop doorzetten!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Mast (@photosby_linn)