Love & Reality
Fleur Temptation Island 2022

Fleur in Temptation Island: Love or Leave single kapster

Fleur behoort tot de selectie singles in Temptation Island: Love or Leave. Ze is pas net vrijgezel, maar hunkert nu al naar een nieuwe lover. Wie weet gaat één van de koppelheren (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse) haar daar wel in voorzien, in Temptation Island: Love or Leave.

Fleur single in Temptation Island: Love or Leave

Fleur gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar een nieuwe partner. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Fleur energieke kapster uit Alkmaar

Fleur zag 21 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Alkmaar. Ze is pas sinds een maand of vijf vrijgezel, maar is het leven als single nu eigenlijk al wel weer zat: Fleur vindt het heerlijk om lekker verliefd te zijn, en haar leven te delen met een man. Toch betekent het zeker niet dat ze zomaar in een relatie duikt, zo wordt benadrukt op haar profielpagina bij RTL Temptation Island.  ‘Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn’, klinkt het.

Fleur werkt als kapster. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat haar eigen haren ten alle tijden goed verzorgd en gestyled zijn. Mogelijk kunnen de andere dames in de villa ook nog wel even profiteren van de kwaliteiten van Fleur; een goed kapsel kan natuurlijk helpen in een poging om de koppelheren het hoofd dol te maken. In dat laatste is ze overigens erg goed, zo bewijst ze wel op haar eigen 0nlyFans-pagina. Aldaar verkoopt ze pittige foto’s aan haar trouwe abonnees. Haar lichaam in de strijd gooien voor mannen kan ze dus als geen ander. Ze is gek op haar hondje, Arabische Pomeriaan Boef, die zelfs een eigen Instagram-account heeft gekregen.

Op zoek naar de liefde

Zelf heeft Fleur een zwak voor lange, goed verzorgde mannen. Tattoos zijn een pluspunt; dat zit op Temptation Island: Love or Leave doorgaans wel snor. Zelf is Fleur ‘energiek en spontaan’, lezen we. Ze houdt van dansen en fitnessen. Hoewel Fleur naar eigen zeggen ‘heel goed is in groepsverband, is ze tegelijkertijd ook erg zelfstandig’. De ideale sleutel tot succes in Temptation Island, wellicht?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

@fleurjuliaxx

🤷🏼‍♀️ #foryou #fy #foryoupage #nietzoserieus #tiktok #instagram #linkinbio #love #monday #prrr

♬ Nou en – Esther

@fleurjuliaxx

Insta: Fleur.js 🖤 #foryou #foryoupage #fy #trend #tiktok #instagram #love #haay #prrr #tattoo #inked

♬ In the Dark (Radio Edit) – Dance

@fleurjuliaxx

Karma, babygirl. 😘 #fy #foryoupage #cheating #fakerelationship

♬ MONEY – 리사 (LISA)