Love & Reality
Estefany Temptation Island 2022

Estefany Caciano in Temptation Island: Love or Leave Curaçaose single

Estefany Caciano behoort tot de selectie singles in Temptation Island: Love or Leave. Hoewel de Curaçaose beauty mannen om haar vingers kan winden als geen ander, is ze nog altijd vrijgezel. Wie weet gaat één van de koppelheren (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse) daar wel verandering in brengen, in Temptation Island: Love or Leave. Ze heeft al een zoontje van zes jaar oud.

Estefany Caciano single in Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Estefany van Curaçaose afkomst

Estefany Caciano zou het ook leuk vinden om weer eens een leuke man te ontmoeten. Ze is inmiddels acht maanden vrijgezel en wordt omschreven als zelfverzekerd, temperamentvol en grappig. Estefany is 28 jaar oud en werkzaam als model en verkoopmedewerkster, nadat ze twee jaar geleden haar studie Mode & Media styling afrondde. In Temptation Island: Love or Leave hoopt ze een ondeugende, stoere man tegen het lijf te lopen die ook een bescheiden kant heeft, maar die ook goed om kan gaan met haar zoontje.

FHM Shoot

In 2020 deed Estefany Caciano nog een fotoshoot met FHM. Ze is dus niet bang om haar lichaam te tonen; logisch ook, want die is verbluffend mooi. In het bijbehorende interview met FHM stelde Estefany zichzelf al voor: “Mijn geboorteland is het altijd zonnige Curaçao en ik ben Latijns/Curaçaos opgevoed. Mijn vader is Antilliaan en mijn moeder komt uit de Dominicaanse republiek. Het leven in Curacao stond altijd in het teken van muziek, dansen, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Het leven op Curacao was elke dag weer een feestje. Ik heb tot mijn 22e gewoond op Curaçao en ik ben in 2015 vertrokken naar Nederland voor een nieuw avontuur en kansen.”

‘Lef, durf en spontaniteit belangrijk’

Ten tijde van het interview was Estefany Caciano overigens nog bezet; de relatie is later dus helaas geklapt. De beauty gaf toen nog advies voor mannen die ook zo’n mooie vrouw als haar wouden verleiden: “Heb lef en durf gewoon met een spontane vraag op een vrouw af te stappen! Kom zeker over en twijfel nooit aan jezelf.” Die tips kan Estefany Caciano nu dus zélf in de praktijk gaan brengen, als single op Temptation Island: Love or Leave. Succes, Estefany!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!