Love & Reality

Sem de Coninck in Ex on the Beach: Double Dutch de ex van Dusty

Sem de Coninck heeft in Ex on the Beach: Double Dutch in aflevering 3 haar entree gemaakt. Ze kwam als ex van Dusty uit de zee en zorgde gelijk voor de nodige ophef in de villa.

Sem de Coninck in Ex on the Beach: Double Dutch

“Zij is de ex waar ik al bang voor was. Ik heb nog een gevoeltje bij haar, in ieder geval nog een jaloers gevoeltje”, erkent Dusty gelijk als Sem de Coninck het strand op komt lopen. Sem en Dusty waren al een tijdje samen, maar plots verdween laatstgenoemde om mee te doen aan Ex on the Beach. De 21-jarige beauty komt dan ook vooral om verhaal te halen bij haar oude vlam.

En hoewel Dusty er niet bepaald een goede uitleg voor heeft, duurt het niet lang tot het vlammetje tussen de twee weer oplaait. Na een gezellig avondje brengen ze gelijk de nacht samen door. Dat komt volgens Sem vooral doordat ze ‘haar gezichtje in de strijd heeft gegooid’. Van grote borsten of billen moet ik het niet hebben, maar ik ben klein en kan mijn benen overal heen gooien. Ik lijk klein en schattig, maar dat ben ik absoluut niet.”

Sem de ex van Dusty in EOTB

Dat blijkt wel op de tweede dag van het verblijf van Sem in EOTB, want dan knalt ze uit elkaar van woede als blijkt dat Dusty zich toch weer niet kon gedragen. Tijdens zijn date met Imke zoent hij wederom met haar, terwijl-ie vlak daarvoor nog trouw had beloofd aan Sem. “Zij is een toppertje, die ga ik niet verspillen door met een ander te zoenen”, zei Dusty. Het bleken woorden met weinig waarde.

En dus gaan we ongetwijfeld nog erg veel spanning en sensatie tussen Sem en Dusty krijgen. Wie weet eindigt Sem wel met één van de andere heren? Hoe dan ook: veel plezier en succes in de villa, Sem!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)