Love & Reality

Dylan in Temptation Island: Love or Leave één van de extra singles

Dylan is in Temptation Island: Love or Leave één van de drie extra mannelijke singles die in aflevering 4 de bonte verzameling vrijgezellen kwamen versterken. Samen met Ralph en Sharkuni gaat hij de jacht op de koppeldames IrisAnnebelMaris en Linde inzetten.

Dylan extra single Temptation Island: Love or Leave

Dylan gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Dylan, Sharkuni en Ralph extra singles

De episode begint met een grote shock voor Maris en Linde, die samen ontwaken en naar buiten lopen. Daar treffen ze drie nieuwe mannelijke singles aan: Ralph, Sharkuni en Dylan. Tot enthousiasme bij Linde, want ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, jubelt de knappe vriendin van Jan-Sietse. Ook de vrolijke, zelfverzekerde en af en toe een tikkeltje bijdehante Dylan valt in de smaak. Hij staat na vier maanden vrijgezel te zijn weer open voor de liefde.

Vindt single Dylan de liefde in Temptation Island?

De 22-jarige stukadoor uit Gouda valt op sociale, lieve vrouwen met blond haar en blauwe ogen. De amicale Dylan houdt van zijn werk en sport daarnaast graag. Hij is niet op zijn mondje gevallen en weet in iedere situatie wat hij moet zeggen. Iets wat goed van pas kan komen tijdens Temptation Island: Love or Leave.

“Wat ik zoek in de liefde is een vrouw die, net als ik, een goede baan heeft. Het liefst blond met blauwe ogen, dat vind ik het mooist.” Toeval wil dat, in ieder geval qua haarkleur, alle dames aan dat profiel voldoen. Wie weet voldoet Dylan ook wel aan de eisen van de dames zelf, en gaat het ware liefde opleveren. Succes, Dylan!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | (@dylan_jmw_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | (@dylan_jmw_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | (@dylan_jmw_)