Love & Reality

3 bizarre zaken die ons opvielen aan Temptation Island aflevering 7

Vandaag is Temptation Island aflevering 7 op Videoland verschenen. Het was (wederom) geen al te spectaculaire episode, maar toch waren er enkele opmerkelijke zaken die ons opvielen tijdens het kijken.

1. De telefoongate: in scène gezet?

Het meest opvallende aan deze aflevering was natuurlijk het slot, waarin we zagen hoe Melissa en Gianni op een wel héél slordige wijze hun mee gesmokkelde telefoon verraadden. Zó slordig zelfs dat er op de sociale media al geluiden gaan over dat het in scène gezet zou zijn. Melissa was immers niet de meest losbandige deelneemster, dus misschien heeft de productie wel besloten om haar op deze manier uit de serie te werken?

De aanloop naar het betrap-moment, waarin ze opeens in gesprek met Roshina in haar kamer hardop begint te fluisteren over haar telefoon en later vol in beeld haar telefoon wegstopt in de koffer, was immers wel héél doorzichtig. Dat Gianni vervolgens met de badkamerdeur half open uitgebreid in beeld op zijn telefoon gaat typen, was ook nogal frappant.

2. De gong slaat nergens op

Halverwege de aflevering besluit de productie om compleet uit het niets de gong af te laten gaan. Normaal staat dit voor een aankondiging dat iemand te ver is gegaan op het andere eiland, maar dat was nu totaal niet het geval. Met name Arda had weliswaar op het randje gebalanceerd, maar was er tot aan het moment van de gong toch nog niet helemaal overheen gegaan.

Gevolg is dat er op beide eilanden paniek ontstaat, en dat is misschien wel precies de bedoeling van de crew geweest. Paniek zaaien terwijl er geen enkele aanleiding voor was. Nu het seizoen richting zijn einde gaat is Temptation Island hard toe aan wat meer sensatie, want er dreigt na het vorige belabberde seizoen alwéér een vruchtloos jaar in de serie.

3. Hypocriete Arda

Arda en Elke deden mee omdat Elke moest bewijzen dat ze zich wel degelijk kan gedragen, ook met drank op. In het verleden heeft ze eens tegen een andere jongen aan staan schuren terwijl ze al een relatie had met Arda, laatstgenoemde kon dat maar niet uit zijn hoofd zetten.

Maar wat gebeurt er nu op Temptation Island? Arda schuurt tegen alles wat los en vast zit aan. Met name met verleidster Eline heeft hij het véél te gezellig. In onze ogen overschrijdt hij zelfs al alle grenzen. Ze dansen tegen elkaar aan, geven elkaar lapdances en het scheelt weinig of er gaat gezoend worden. Als iedereen al naar bed gaat blijven Arda en Eline ook nog even dansen. Voor precies hetzelfde had Elke tijdens de kampvuur-beelden nog op haar donder gehad van Arda. Arme Elke..