Love & Reality

Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin in Temptation Island 2020

Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin zijn bij Temptation Island 2020 één van de koppels die meedoen. Het ‘fitcouple’ durft het dus aan om hun relatie aan de ultieme test te laten ondergaan.

Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin in Temptation Island

Opvallend is dat zowel Gianni van der Bruggen (27) als Melissa van de Vin (23) nog niet zolang actief is op Instagram. Hun eerste foto samen dateert van halverwege 2019, maar ze hebben al sinds 2018 een relatie. Toch vertrouwt Melissa haar Gianni niet helemaal, want laatstgenoemde is nogal een feestbeest.

Gianni is geboren en getogen in Weert, in de Nederlandse provincie Limburg. Hij studeerde de opleiding tot technisch specialist bij de Gilde Opleidingen in Venlo en ging daarna door voor technische bedrijfskunde op de Hogeschool Avans in Noord-Brabant.

Gianni en Melissa uit Temptation Island zijn sinds 2018 samen

Tegenwoordig werkt de spierbundel als bartender bij Club Experience in Weert. In zijn vrije tijd ligt Gianni graag op het strand, of werkt hij in de sportschool aan zijn lichaam.

Ook vriendin Melissa is erg druk met haar figuur; en dat is goed te zien ook. Over haar werk en studie is niets bekend, maar zeker is dat de blondine fan is van tatoeages en stappen met haar vriendinnen. Of met vriend Gianni, natuurlijk.

Gaan Gianni en Melissa Temptation Island 2020 samen overleven?

We hebben dus te maken met twee knappe feestbeesten. Dat lijkt een ideaal recept voor een slippertje op Temptation Island. Of gaat de – nog ietwat prille – liefde toch overwinnen in Thailand?