Love & Reality

Arda Türker en Elke Castro in Temptation Island 2020

Arda Türker en Elke Castro vormen in Temptation Island 2020 één van de koppels die het aandurven hun relatie te testen. Zijn ze opgewassen tegen al het verleidelijke zware geschut, of begaat één van hen een misstap in Thailand?

Arda Türker en Elke Castro in Temptation Island 2020

Arda Türker is geboren in Koersel, in het Belgische Limburg. Hij studeerde op de openbare school Syntra Limburg, in Genk, en verdient hedendaags zijn brood als personal trainer. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze fitboy een lichaam heeft om van te dromen.

Het zal ongetwijfeld mee hebben geholpen bij het veroveren van het hart van zijn knappe vriendin Elke Castro. De wulpse brunette is 23 jaar en houdt vooral van zonnebaden, stappen met haar vriendinnen en poseren voor de camera.

Bij voorkeur in bikini, al heeft ze er ook geen moeite mee om zelfs haar bikinitopje even opzij te gooien voor het perfecte kiekje. Het staat wel vast dat deze schoonheid veel aandacht gaat krijgen van hongerige verleiders.

Arda is personal trainer, Elke werkeloos feestbeest

Elke is momenteel werkeloos. Ze ging altijd heel veel uit, en wilde met name als ze een flinke schuiver op had nog wel eens de grenzen opzoeken, maar tegenwoordig doet ze het ietsje rustiger aan. Toch kan Arda haar moeilijk vertrouwen, en dus heeft Elke het nodige te bewijzen op het eiland der verleiding.

Hun relatie duurt inmiddels al meer dan een jaar, waarvan ze de laatste zeven maanden samenwonen onder één dak, maar dat geeft zoals bekend totaal geen garanties in Temptation Island,