Love & Reality

Karim Azzoug en Roshina in Temptation Island 2020

Roshina en Karim Azzoug vormen in Temptation Island 2020 samen één van de deelnemende koppels. Zij durven het aan om hun relatie bloot te stellen aan de ultieme relatietest, in Thailand.

Rochina en Karim Azzoug in Temptation Island

Roshina en Karim Azzoug hebben samen al aardig wat van de wereld gezien. Zo verschenen op Instagram de meest prachtige kiekjes vanuit onder meer Marokko, Portugal, Egypte en het meest recent Curaçao.

Verder houden de twee wel van een feestje. Soms samen, soms met andere vrienden en vriendinnen. Karim, geboren in Weert maar woonachtig in Geldrop, is personal trainer. De spierbundel geeft lessen aan kleine groepen in fitness, kickboksen én judo. Dat doet hij bij Total Combat Training.

Rochina zet zich in tegen dierenleed, Karim is fitnesstrainer

Vriendin Roshina zet zich actief in tegen dierenleed met bijvoorbeeld petities tegen dierenproeven met medicijnen, en met het Instagram-kanaal ‘The Rescue Diaries’. Daarop is het leven van twee geadopteerde poezen en twee geadopteerde honden, genaamd Louis, Kenzo, Tigger en Archi-Blu, te volgen. Haar brood verdient ze als commercieel ondersteuner.

Temptation-Karim ging al meermaals vreemd

Ook maakt Rochina zich sterk voor vrouwenrechten. De vraag is of ze straks ook van de vrouwen die gaan proberen haar vriend Karim af te pakken nog zo’n hoge pet op heeft.

Zijn Karim en ook Roshina bestemd tegen de hete vuren van de verleiding? In het begin van hun relatie ging Karim al vreemd en werd hij betrapt op webcamsex en online daten, dus de voortekenen zijn nog niet heel erg veelbelovend..