Love & Reality

Eline is verleidster in Temptation Island 2020

Eline is één van de knappe verleidsters in Temptation Island 2020. De Zwolse is bereid om heel ver te gaan bij het gekmaken van de mannelijke deelnemers: Gianni, Arda, Chris, Zach en Karim.

Eline verleidster in Temptation Island 2020

Eline is 24 jaar en geboren in Zwolle, in Overijssel. Ze heeft Indische roots en werkt op de costumer service van een verlichtingsbedrijf. Volgens haar profiel bij RTL ‘komt Eline heel lief over, maar als het om mannen gaat is ze het tegenovergestelde’.

Ze is niet op haar mondje gevallen en neemt graag het initiatief. “Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020.” Eline denkt dat iedereen te verleiden valt: single of niet.

Eline uit Zwolle gaat mannen verleiden in Temptation Island

De beauty kijkt dan ook enorm uit naar haar tijd in Temptation Island 2020. “Ik zat vorig jaar nogal in een sleur. Ik ging elke dag naar mijn werk en dat was het. Niet heel erg spannend.”

“Ik wil de graag een nieuw avontuur  en een uitstapje naar een zonnig en warme plek leek me wel wat. Op Instagram zag ik een bericht van een koppel dat meedoet en toen dacht ik: ik meld me aan en zie wel wat ervan komt”, vertelde ze reeds in De Stentor.

‘Helemaal van God los gaan was het leukste’

En wat vond ze achteraf gezien het allerleukst? “Dat was toch wel dat we elke avond ons verkleedden aan de hand van een ander thema. Dat je ‘s avonds echt van God los gaat. Gewoon lekker feesten met z’n allen.”

Wij zijn alvast razend benieuwd of Eline op die bewuste avond, of anders op een andere avond, toe heeft weten te slaan!