Love & Reality

Zo werd Temptation-Melissa betrapt op het gebruiken van haar mobieltje!

Al voordat de serie überhaupt was begonnen lekte al uit dat deelnemers Melissa en Gianni vroegtijdig naar huis gestuurd zouden gaan worden. Reden: ze hadden een mobieltje mee gesmokkeld.

Zo werd Temptation-Melissa betrapt op het gebruiken van haar mobieltje

In het voorstukje van de aflevering van volgende week krijgen we te zien hoe Melissa is betrapt. De blondine probeert na een heftig kampvuur haar vriendin Roshina gerust te stellen en verspreekt zich dan: “Ik heb geen Wi-Fi… deze werkt overal. Ik kan hem niet te vaak aanzetten”, fluistert ze.

Melissa en Roshina beginnen vervolgens over een plannetje om Karim, de vriend van laatstgenoemde, gerust te kunnen stellen per telefoon. In de voorgaande afleveringen zagen we al hoe Melissa wel érg vaak naar het toilet ging om zich daar terug te trekken.

Ook Gianni valt door de mand

In de meest recente aflevering doet Gianni dat ook, maar hij vergeet de deur helemaal te sluiten: kijkers kunnen hem via de spiegel volledig zien, rustig op zijn telefoontje typend. Busted! Ter vervanging van Melissa en Gianni zullen Zach en Simone ingezet worden in aflevering 8 van Temptation Island 2020.