Love & Reality

Zach Avelo en Simone Smith in Temptation Island 2020

Zach Avelo en Simone Smith vormen in Temptation Island 2020 één van de koppels die de verleiding aangaan. Deze festivalbeesten zijn klaar voor een volgende stap samen, maar willen eerst nog eens op de ultieme manier hun relatie testen. Zach en Simone komen later in de serie binnen, vermoedelijk als vervangers van Gianni en Melissa.

Zach Avelo en Simone Smith in Temptation Island

Zach Avelo is in zijn leven enorm fan van vier verschillende dingen: reizen, feesten, tatoeages en natuurlijk zijn vriendin, Simone Smith.

Zach is, als hij niet op een festival staat, ook vaak te vinden in de sportschool, om zijn met inkt versierde lichaam op te pompen. Onder het gezicht van een tijger zien we dan ook een imposante sixpack verschuild zitten.

Zach en Simone uit Temptation Island zijn feestbeesten

Ook Simone is liefhebber van tattoos: met name op haar rug en bovenbeen heeft ze nauwelijks nog een plekje vrij. Verder is de blondine de eigenaresse van schoonheidssalon Be My Guest in Almere en lust ze ook wel een drankje.

Zach en Simone zijn dus twee losbandige feestbeesten, maar toch zijn ze al een behoorlijke poos bij elkaar. Het is dan ook de hoogste tijd voor de absolute, ultieme relatietest nu: de verleiding aan gaan in Temptation Island. Het wordt erg spannend om te zien of ze daar ook tegen bewapend zijn!