Love & Reality

Tessa twee keer in Ex on the Beach Double Dutch én All Stars

Tessa is terug gekeerd in Ex on the Beach Double Dutch. In het All Stars-seizoen zagen we haar vanaf aflevering 9 al als de ex van Elias en Silvester, in EOTBDD seizoen 6 betrad ze het strand als de oude vlam van Dennis Roos.

Tessa terug in Ex on the Beach Double Dutch

In aflevering 3 van Ex on the Beach maakte Tessa voor de tweede keer in de serie haar entree. “Dennis en ik hebben een tijdje gedatet. Meneer ging stiekem hiernaartoe, zonder dat ik het wist. Daar ben ik niet blij mee”, zegt Tessa bij haar arriveren.

Tessa in Ex on the Beach All Stars

Eerder was Tessa al te zien in Ex on the Beach All Stars. Toen kwam ze om te kijken of er nog iets te halen viel bij haar ex Silvester. “Silvester ken ik via de sociale media. Toen hebben we een aantal keer gebeld, en later ook afgesproken. We gingen naar de bioscoop, maar toen we in de rij stonden zei hij meteen: ‘Ik betaal de kaartjes, jij het eten’. Toen dacht ik al: ‘Nou, laat maar'”, zei Tessa destijds.

Elias, Silvester en Dennis zijn exen van Tessa

Uiteindelijk belandde Tessa in haar eerste avond in het All Stars-huis al bij dekhengst Harrie in bed. Harrie dacht door een ruzie met zijn Elodie alleen te gaan slapen, maar plots trok Tessa de deur van zijn slaapkamer open en kwam ze hem bezoeken. Dat liet de Brabantse casanova zich geen twee keer gebeuren: hij vertoonde gelijk zijn kunstjes op Tessa.

Of de blondine ook in het zesde seizoen van Ex on the Beach Double Dutch gaat scoren, is nog even afwachten. Hoe dan ook: gezellig om je weer terug te zien, Tessa!