Tessa maakt entree in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Tessa heeft in aflevering negen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars na Fleur La Rebelle als tweede ex haar entree gemaakt. Zij kwam als verrassing uit de zee voor Silvester Benjamin.

Tessa in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Tessa is 22 jaar en kwam met een duidelijke intentie naar het eiland: ze wilde kijken of er toch nog iets te halen viel bij stripper Silvester.

Eenmaal uit het water zag de blondine echter gelijk dat Silvester, die zelf als ex van Lisa Sace in EOTB kwam, niet haar enige aanwezige oud-scharrel is: ook Elias Giannoccaro heeft een verleden met haar. “Heftig, maar ook wel gezellig. Ik heb altijd leuk contact met Elias gehad.”

EOTB-Tessa komt als ex van Silvester én Elias

“Silvester ken ik via de sociale media. Toen hebben we een aantal keer gebeld, en later ook afgesproken. We gingen naar de bioscoop, maar toen we in de rij stonden zei hij meteen: ‘Ik betaal de kaartjes, jij het eten’. Toen dacht ik al: ‘Nou, laat maar.'”

Ondanks die flater ziet Tessa Silvester nog altijd wel zitten. Dat liet ze tijdens haar eerste dagen in Ex on the Beach echter allerminst zien, want eerst had ze een spectaculaire date met voormalig Temptation Island-verleider Andrea, en de nacht bracht ze gelijk door met niemand minder dan hengst Harrie, die ze al heel erg zag zitten.

Tessa duikt op haar eerste avond gelijk in bed bij Harrie

Harrie dacht door een ruzie met zijn Elodie alleen te gaan slapen, maar plots trok Tessa de deur van zijn slaapkamer open en kwam ze hem bezoeken. Dat liet de Brabantse casanova zich geen twee keer gebeuren: hij vertoonde gelijk zijn kunstjes op Tessa.

Een heftige entree van de wulpse blondine, dus. Dat belooft nog wat voor de resterende aflevering van Ex on the Beach Double Dutch All Stars!