Elias Giannoccaro deelnemer aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Elias Giannoccaro heeft zijn entree gemaakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De Italiaanse hengst kwam in het slot van de tweede aflevering de zee uitgewandeld als ex van Yasmine Pierards, met wie hij het in seizoen 4 deed.

Elias Giannoccaro in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Elias Giannoccaro kennen we nog van Ex on the Beach Double Dutch seizoen 4. Hij kreeg daarin vooral de tongen los met zijn befaamde ‘Elias-ketting’, die hij gedurende het seizoen zo ongeveer aan alle vrouwelijke deelnemers heeft uitgedeeld. Als je de ketting draagt, betekent dat in zijn ogen dat je zijn bezit bent.

Yasmine zit niet te wachten op komst Elias in EOTB

Dat Elias in EOTB All Stars gelijk het water uit komt lopen met zijn ketting in de hand, al schreeuwend dat ‘de man met de ketting back is’, zint Yasmine Pierards allerminst. “Echt een mongool die uit de zee komt”, sneert zij.

“Ik heb in EOTB seizoen 4 gekke dingen met Yasmine gedaan en daarna nog een tijdje gedatet, maar dat is fout afgelopen. Mijn bedoeling nu is om lust, drama en drank op te zoeken.”

Elias krijgt echter gelijk een flinke verrassing te werken: Yasmine is niet de enige ex van hem op het strand. Naast Yasmine zit namelijk Jamy Brands, die eerder in aflevering 2 is aangespoeld als de ex van Harrie Snijders.

Jamy Brands is óók een ex van Elias

“Elias en ik hebben elkaar vorig jaar leren kennen, en 2,5 maanden lang hebben we het ook heel gezellig gehad samen. Ik zag aan Yasmine dat ze wel klaar met hem was, en dat begrijp ik wel: ik ben zelf namelijk ook klaar met hem”, reageert Jaimy op de komst van Elias.

De grofgebekte Neerpeltenaar komt dan ook niet voor Yasmine of Jaimy: hij komt voor de lust, met welke vrouw dan ook. In ieder geval kan hij altijd bij tweeling Sharon en Esmee Ipema aankloppen: de blondines uit Maaskant maakten er geen geheim van dat zij hem beiden wel zien zitten. “Hij is wel ons type.” Dat wordt nog wat, dan!