Silvester Benjamin toegevoegd aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Silvester Benjamin heeft zijn entree gemaakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De ex van Lisa Sace kwam tijdens de derde aflevering van de realityserie op MTV tevoorschijn.

Silvester Benjamin in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Silvester Benjamin is geboren in november 1996 en is dus 22 jaar oud. In het dagelijkse leven kijkt hij graag naar voetbal, met name naar zijn lievelingsclub Feyenoord, en werkt hij als stripper bij Showtime Agency in Capelle aan den IJsel.

Silvester uit Ex on the Beach als stripper in Utopia

Hij is te boeken in meerdere outfits: onder meer als bouwvakker, cowboy en politieagent. Silvester trad in oktober 2018 nog op als stripper in een andere realityserie: Utopia. Samen met collega Kevin kwam hij als aangename verrassing tijdens de ladies night in het tv-programma van SBS.

Silvester maakte dan ook als stripper zijn entree in EOTB: met een pikante show voor ex Lisa. En dat wierp gelijk zijn vruchten af, want nog op zijn eerste avond belandde Silvester in bed met Lisa.

 

Silvester heeft gelijk seks met ex Lisa Sace

De wulpse psycho queen had nog geen seks gehad tijdens Ex on the Beach Double Dutch All Stars en was dan ook maar wat blij met de komst van haar voormalige vlam. Silvester zelf noemde het ‘unfinished business’ met Lisa, en maakte daar dus ook gelijk werk van.

Gezien zijn uiterlijk en skills als stripper durven wij wel aan te nemen dat Silvester nog vaker zal gaan scoren tijdens dit volledig krankzinnige seizoen van EOTB. Al zou het natuurlijk ook zomaar kunnen dat hij het lekker bij zijn ex Lisa houdt. We gaan het zien!