Love & Reality

Temptation-Zach klaagt en onthult: “Dat is niet uitgezonden”

Zach Avelo had maar een paar afleveringen de tijd nodig om zich tot de meest besproken deelnemer van Temptation Island te ontpoppen. Hij dook het bed in met verleidster Romee en verloor daarmee zijn vriendin Simone.

‘Op de dreamdate 20 uur lopen janken’

Het ergste was dat het wel leek alsof hem dat vrij weinig boeide, maar dat komt puur door de montage, claimt Zach nu in het Grazia Zomerboek. “Dit is hoe de tv-wereld werkt en de dingen die je ziet, zijn natuurlijk ook echt gebeurd. (…) Verleidsters Romee en Bibi kunnen beamen dat er van mij ook heel veel níet is uitgezonden. Ik was een week lang heel emotioneel en heb op de dreamdate twintig van de 24 uur uur lopen janken. Ergens misschien beter, ze hadden me ook kunnen afspiegelen als een slappe lul die alleen maar emotioneel zat te wezen.”

Inmiddels gaat het weer goed met Zach, die zelfs een nieuwe vriendin heeft. “Ik ben eindelijk een beetje losgekomen van Simone. Mijn vrienden zijn heel blij dat dat gelukt is, want ik was obsessed met haar. Ik ben blij dat ik er nu voor mezelf een punt achter kon zetten.” Want terugkomen bij Simone zit er logischerwijs niet meer in. “Ik denk dat dat het meest waardevolle is wat ik eraan over heb gehouden: Ik ben zo gegroeid. Spijt heb ik wel van mijn alcoholgebruik op de tweede dag, want ik wist wat er zou kunnen gebeuren. Ik had dus beter niet zo veel kunnen drinken, maar dan had het ook geen leuke tv opgeleverd.”